Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ραγδαίες εξελίξεις – Εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 30χρονου

Τα ευρήματα που θα επιβεβαιώσουν τις ενδείξεις και θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομική έρευνα έχει προχωρήσει αρκετά και οι έμπειροι αξιωματικοί έχουν εικόνα για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ πριν 8 ημέρες και ποια ήταν η κατάληξη.

Αν και τα ευρήματα και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για την ώρα δεν είναι ακόμα ικανά για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να «δέσουν» τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA που σναφέρει το in.gr, το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στο Μεσολόγγι έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα του στενού κύκλου του 30χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο, σε συνδυασμό και με την ανάλυση που έχει γίνει στα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί ωστόσο, οι Αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 30χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Από όλα αυτά τα στοιχεία δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε τις επόμενες ώρες σε ραγδαίες εξελίξεις ακόμα και σε εντάλματα σύλληψης.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν την εξαφάνιση.

 

Εντοπίστηκαν ευρήματα

Οι έρευνες των Αρχών είχαν εστιάσει στην περιοχή όπου η κάμερα της Ιόνιας Οδού είχε εντοπίσει το αυτοκίνητοι το 50χρονου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, σήμερα σε συγκεκριμένο σημείο εντοπίστηκαν κάποια αντικείμενα.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν στο σημείο πήγε η αστυνομία μετά από πληροφορία που είχε ή αν τα αντικείμενα βρέθηκαν τυχαία κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του Μπάμπη.

Οι Αρχές πήραν μαζί τους δύο σακούλες με ευρήματα, οι οποίες εστάλησαν για έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με την εξαφάνιση του 30χρονου.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣ Λαμία: Επιστρέφουμε κοντά στην ομάδα μας – Σημαντική Ανακοίνωση! Ιδιαίτερη προσοχή σε όλους!

  Από το Σάββατο 24/2/2024 επιστρέφουν οι φίθλαθλοι στα γήπεδα υπό το νέο νομικό πλαίσιο. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *