Rally Acropolis 2026: Αυτοψία της MotorSport Greece στην ΠΕΛ

Αντιπροσωπεία της MotorSport Greece, πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο της ΠΕΛ. το πρωί της Τρίτης 23/9/2025. 

Στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας της MotorSport Greece επίσης  ήταν και εκπρόσωπος του γραφείου του αν. Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Η αντιπροσωπεία μέτρησε την έκταση και προχώρησε σε αξιολόγηση της νέας πρότασης που έχει κατατεθεί σχετικά με τη διοργάνωση του Rally Acropolis 2026 από Περιφέρεια Στερεάς, Δήμο Λαμιέων και Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Στην επίσκεψη επίσης το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου,  ο Εντεταλμένος Σύμβουλος αθλητισμού  κ. Θάνος Στεργίου, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας  για θέματα αθλητισμού κ. Ηλίας Καλτσάς,  και ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου  κ. Χρυσόστομος Καρέλλης.

Η επίσκεψη αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο των συζητήσεων για το μέλλον του εμβληματικού θεσμού και την παραμονή του στην Λαμία και την επόμενη χρονιά.

Δες επίσης

“Λευκή Νύχτα” 2026 στη Λαμία

Στις  9/10/2026 Αγορές, μουσική, προσφορές και δώρα  θα έχει η “Λευκή Νύχτα” στη Λαμία που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *