Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Reunion ΟΑΕΔ Λαμίας 1991

REUNION ΟΑΕΔ 1991

Reunion με τις παλιές συμμαθήτριές τους πραγματοποίησαν 32 χρόνια μετά οι σπουδαστριες του 1ο τμήματος κομμωτικής και αισθητικής που λειτούργησε στο ΟΑΕΔ ΛΑΜΊΑΣ 1991 οι παρευρισκόμενες γεμάτες όνειρα και ζωηράδα έκαναν πλάκες στα θρανία, δημιουργώντας παρόμοιο κλίμα στο κέντρο “Ψαθινη Φωλιά” όπου δείπνησαν.

Η βραδιά περιελάμβανε ανάμεικτα συναισθήματα, συγκίνησης, χαράς και γλυκόπικρης νοσταλγίας από τα εφηβικά και σχολικά χρόνια ανάμεσα στους παρόντες, οι οποίοι αντάλλαζαν συνεχώς ιστορίες και αναμνήσεις.

Όλοι ανέτρεξαν στη μνήμη τους τα απίστευτα στιγμιότυπα εφηβικής τρέλας, τα χτυποκάρδια που είχαν, ενώ αναπόλησαν και τους καθηγητές που τους άγχωναν με τα διαγωνίσματα και τους βαθμούς, Την παρουσία τους έδωσαν σαυτο το reunion ο Διευθυντής τότε της σχολής κος Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος καθώς και ο προϊστάμενος κος Παπαματθαιου Άγγελος.
Φυσικά, όλοι έκαναν εκτενή αναφορά στη μετέπειτα ζωή που έχει η κάθε μία.
Δυσκολίες που κληθήκαν να αντιμετωπίσουν, τις χαρές, τους στόχους που πέτυχαν, τις επαγγελματικές τους επιτυχίες, τον γάμο και τα παιδιά τους.

Έκαναν κοπή πίτας και δώσανε υπόσχεση ότι απο εδώ και πέρα δεν θα αφήσουν να περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και κάθε χρόνο θα βρίσκονται να διασκεδάζουν όπως αυτή την όμορφη βραδιά.

Η Ελευθερία Νασιοπουλου διοργανώτρια και σπουδάστρια του τμήματος μας περιέγραψε τα όσα έζησαν :
“Τα χρόνια εκείνα δεν τα αλλάζω με τίποτα.. Και ναι αυτά τα χρόνια δεν τα ξεχνάμε ποτέ και φροντίζουμε να τα διατηρούμε στη μνήμη μας ανταλλασοντας αναμνήσεις και αγάπη μεταξύ μας αρκετά συχνά. Παίρνοντας η κάθε μία τον δικό της δρόμο δεν ξεχάσαμε τις υπέροχες εκείνες στιγμές…
Γιατί τώρα πια θυμόμαστε μόνο τις υπέροχες, οι δύσκολες πνίγηκαν στις αγκαλιές μας.
Μια μεγάλη αγκαλιά άνοιξε φέτος και τις χωράει όλες μέσα..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις συμμαθήτριές μου, στον Διευθυντή μας κύριο Παπαδόπουλο και στον προϊστάμενο μας τον κύριο Παπαματθαιου που με χαρά όλοι δέχτηκαν την πρόσκληση μου για αυτό το reunion.. Ειλικρινά είμαι πολύ συγκινημένη για την αγάπη που εισέπραξα αυτό το βράδυ”.

Με εκτίμηση
Ελευθερία Νασιοπουλου


Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με 15 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Καμένων Βούρλων

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 29/3/2023 Την Τετάρτη 29/3/2023 συνεδριάζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *