Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σακίδιο Πλάτης / Λίστα & Κατηγορίες Υλικών 1.5/3

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για μια ολοκληρωμένη λίστα υλικών ενός σακιδίου πλάτης! Κατηγορίες υλικών και λύσεις για ένα απολυτό σακίδιο εξορμήσεων.
Για περισσότερα σχετικά βίντεο & Επιβίωση, πατήστε εδώ: https://cutt.ly/emKDl7G

Το δεύτερο μισό από τα 3 βίντεο της νέας σειράς, με θέμα το σακίδιο πλάτης.
Στην νέα αυτή σειρά βίντεο, θα δούμε τεχνικές και λύσεις που αφορούν το ατομικό μας σακίδιο.
Προσαρμογή στο σώμα μας, κατανομή βάρους, σωστή τοποθέτηση των υλικών μας και η μεταχείρισή του γενικά, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δούμε στην νέα αυτή σειρά των τριών βίντεο.
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να προσαρμόσετε σωστά και γρήγορα το σακίδιό σας επάνω σας, να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά για εσάς και τέλος να προετοιμάσετε και συσκευάσετε σωστά το σακίδιό σας!
Μέσα από αυτό το δεύτερο μισό αυτό βίντεο, σας δείχνω τα προσωπικά μου υλικά που χρησιμοποιώ ως βάση για τις εξορμήσεις μου, ως μια πρώτη αλλά πάνω απ’ όλα σωστή βάση γνώσεων η οποία είναι απόλυτος απαραίτητη πριν από κάθε μας εξόρμηση, κάπου εκεί έξω στην ύπαιθρο.

Τα σακίδια και τα υλικά τα οποία μεταφέρουν, διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, τις εποχές, τις χρήσεις του και ανάλογα πάντα με το τι θέλει ο κάθε ένας από εμάς να κάνει αλλά και που θα τα χρησιμοποιήσει!

Επιλέξτε τα καταλληλότερα υλικά για εσάς, με βάση πάντα τις προσωπικές σας ανάγκες, προτεραιότητες και χρηματικές δυνατότητες.
Προμηθευτείτε φθηνά υλικά εξοπλισμού και κάντε πάντα καλή ερεύνα αγοράς.

Δώστε βάση στην αγορά κάποιων μόνο πολύ σημαντικών υλικών και θεωρήστε το ως μια μακροχρόνια επένδυση εξοπλισμού, όπως για παράδειγμα:
Σκηνή / Υπνόσακος / Αδιάβροχο / Υποδήματα / Σκεύη & εργαλεία κλπ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, θα υλοποιήσει σύντομα το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους»

Ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, θα υλοποιήσει σύντομα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *