Breaking News

Σχολεία από τον Δήμο Δομοκού συμμετείχαν στην Πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Το Νηπιαγωγείο του Νέου Μοναστηρίου σε συνεργασία με τον Παιδικό Σταθμό ,το Νηπιαγωγείο Ομβριακής και το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις του Νέου Μοναστηρίου συμμετείχαν ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, στην Πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών Πρώτης Ανάγκης προκειμένου να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η κινητοποίηση και η ευαισθησία των μαθητών να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του οργανισμού είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του και αναδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, δημιουργώντας συνθήκες αισιοδοξίας.

Τα είδη που προσφέρθηκαν μεταφέρθηκαν με όχημα του Χαμόγελου του παιδιού στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Θεσσαλία. Σύνθημα της δράσης μας <<Να μη λείψουν τα Χριστούγεννα σε κανένα παιδί>>.

 

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δες επίσης

Θρήνος… Με λευκά μπαλόνια αποχαιρέτησαν τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι

Το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε οδηγώντας πατίνι είπαν συγγενείς και φίλοι στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *