Breaking News

Σε 243 δικαιούχους, διανεμήθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Δήμο Λοκρών

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 η διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, τρόφιμα ψυγείου σε 304 δικαιούχους ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) ωφελούμενους του προγράμματος Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Ε.Ε.Ε.) από το Δήμο Λοκρών στα δύο σημεία διανομής σε Αταλάντη και Μαλεσίνα.

Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και ψυγείου σε 243 δικαιούχους που προσήλθαν και παρέλαβαν στο σημείο διανομής της Αταλάντης και σε 61 δικαιούχους που προσήλθαν και παρέλαβαν στο σημείο διανομής στη Μαλεσίνα.

Σε μια δύσκολη οικονομική και υγειονομική περίοδο, δράσεις όπως αυτή του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» στηρίζουν τους δημότες που αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και παράλληλα ζητούμε τη στήριξη από τους δημότες και τις επιχειρήσεις που μπορούν, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Δες επίσης

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οι τρεις συλληφθέντες για την εγκατάλειψη της 19χρονης – Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στη Μυρτώ

Ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Κεφαλονιάς οδηγούνται σήμερα το πρωί οι τρεις συλληφθέντες (22, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *