Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε τροχιά υλοποίησης τα έργα στο Νοσοκομείο Λαμίας, για νέα πτέρυγα και των “Επειγόντων”- Πότε παραδίδονται

Η νέα πτέρυγα Ακτινοθεραπείας, Χημειοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής και η αναβάθμιση για το Τμήμα Επειγόντων,  οι σχετικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως μας ενημέρωσε ο Υπουργός Υποδομών κια Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, τα έργα για την Ανέγερση Πτέρυγας Ακτινοθεραπείας, Χημειοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής και την Αναδιαρρύθμιση – Ανακαίνιση- Αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας (ΓΝΛ) βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης, προϋπολογισμού περίπου €20 εκατομμυρίων.

Πιο συκεκριμένα, ως προς το πρώτο έργο, οι πρόδρομες εργασίες προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και ολοκληρώνονται εντός των ημερών.
Επόμενο βήμα, εφόσον πλέον εκδόθηκε η οικοδομική άδεια, η γενική εκσκαφή και θεμελίωση του νέου κτιρίου, που αναμένεται μέσα στον Μάρτιο.
Αναφορικά με το Τ.Ε.Π., αναμένεται η μεταφορά του υφιστάμενου Τμήματος που θα διαρκέσει 3 περίπου μήνες και, στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

“Και τα δύο έργα αναμένεται να παραδοθούν, όπως έχουμε δεσμευτεί, τον Νοέμβριο του 2025.” υπογραμμίζει ο κ. Σταϊκούρας  που σε κάθε του ενημέρωση για έργα παραμένει συνεπής, συγκεκριμένος  και ακριβής σε ότι αφορά την εξέλιξη τους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Καρδίτσας θα ενισχύσει οικονομικά την οργανωτική επιτροπή “Cycling Greece” με το ποσό των 18.600 ευρώ

Με κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, ο Δήμος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *