Παρασκευή , 8 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σέρρες: Καταγγελία για κακοποίηση ασθενούς στο νοσοκομείο

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη η κ. Χριστίνα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΕΠΙΛΟΓΕΣ, στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι ο 94 ετών πατέρα της ο οποίος νοσηλεύτηκε με covid-19 στην Α’ Παθολογική του Νοσοκομείο Σερρών δέχθηκε κακοποιητική συμπεριφορά από το προσωπικό καθώς μετά το εξιτήριο του όταν τον παρέλαβε ήταν με μελανιές και φανερά υποσιτισμένος. Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι την ενημέρωσαν οι γιατροί πως θα τον έδεναν γιατί ήταν ανήσυχος.

Το ΕΠΙΛΟΓΕΣ συνομίλησε με τον Δ/ντη της Α΄ Παθολογικής κλινικής κ. Θεόφιλο Καλλινικίδη όπου νοσηλεύτηκε ο ασθενής. Ο κ. Καλλινικίδης ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος ήταν πολύ διεγερτικός ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε με το στατό στην ειδικευόμενη γιατρό του τμήματος και στις νοσηλεύτριες με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να καλέσουν άντρα νοσηλευτή για να μπορέσουν να τον προσεγγίσουν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, τα προβλήματα υγείας του πατέρα της αντιμετωπίστηκαν, ωστόσο όμως είχε τις “ενστάσεις” της ως προς την συμπεριφορά του προσωπικού.

Ο πατέρας της καταγγέλλουσας σιτίζονταν κανονικά, τονίζει ο κ. Καλλινικίδης, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια. Ενώ σε ότι αφορά τα επισκεπτήρια των ιατρών, ανέφερε πως γίνονται πρωί και απόγευμα εκτός απροόπτου γεγονότος.

Συνολικά τέσσερις φορές την ημέρα ανά εξάωρο ο ασθενής δεχόταν επίσκεψη από το προσωπικό. Να σημειώσουμε πως ο 94χρονος ήταν ανεμβολίαστος. «Ότι κάνουμε, το κάνουμε για την προστασία του ασθενούς» κατέληξε ο κ. Καλλινικίδης καθώς κινδυνεύουν να αυτοτραυματιστούν.

www.thestival.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: “Άστεγος για μία ημέρα” και φέτος!

Και τα φετινά Χριστούγεννα 2023 – για την ακρίβεια λίγο πριν στις 16/12/2023- θα πραγματοποιηθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *