Σάββατο , 2 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σιδηροδρομικός Σταθμός στο Μώλο Φθιώτιδας- Συνάντηση Γ. Συκιώτη με τη Συντονιστική Επιτροπή κατοίκων

“Στηρίζουμε την προσπάθεια και θα έχουμε συνεχή και άμεση επικοινωνία με την Επιτροπή για το ζήτημα.” δήλωσε ο Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μώλου για ζητήματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, παρουσία του Προέδρου Κοινότητας Μώλου, κ. Γεωργίου Παταργιά.

Την Επιτροπή αποτελούσαν οι κ.κ. Γεώργιος Ιωάννου, Ιωάννης Κοτσαρίδης, Γεώργιος Δαλαμάγκας, Νικόλαος Στουγιάννης και Κωνσταντίνος Αναστασίου. Πρόκειται για την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στην οποία συζητήθηκε διεξοδικά η λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μώλου, θέμα που θα θέσει ο Δήμαρχος την προσεχή Τετάρτη (3/8) στη συνάντηση που θα έχει με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, κ. Ιωάννη Ξιφαρά, στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης ανέφερε σχετικά:

«Στηρίζουμε την προσπάθεια και θα έχουμε συνεχή και άμεση επικοινωνία με την Επιτροπή για το ζήτημα. Θα είμαστε ένα, μαζί. Πρέπει να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου για το θέμα, γιατί ο σταθμός δεν αφορά μόνο τον Μώλο. Δεν μπορεί να μιλάμε για τουρισμό και πολιτισμό και να μην λειτουργεί ο Σιδηροδρομικός Σταθμός, τον οποίο θα εξυπηρετεί το ηλεκτρικό λεωφορείο που θα προμηθευτούμε για τους δημότες μας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εργασίες και παρεμβάσεις καθαριότητας από τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων

Στην οδό Σμύρνης, στα Γαλανέικα και περιμετρικά του ανακαινισμένου γηπέδου καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *