Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο10 : Ο Τζιβελέκας επικαλείται τον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχιεάδας χωρίς στοιχεία όμως και συκοφαντεί Τοπικό Σύμβουλο

Συκοφαντεί, διαστρεβλώνει και παραπλανεί μεθοδευμένα ο Τζιβελέκας αναφορικά με τα όσα έγιναν στον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχειάδας και έχουν γραφτεί στα πρακτικά του Συλλόγου.

Ο Τοπικός Σύμβουλος και πάλι σε υψηλούς τόνους, απαντά στον Πρόεδρο της Κοινότητας με στοιχεία και συγκεκριμένα δεδομένα.

Σε καμία περίπτωση ο Τζιβελέκας δεν διασταυρώνει γεγονότα και στοιχεία απλά παραθέτει μεθοδευμένα ανακρίβειες με μοναδικό σκοπό να συκοφαντήσει.

Δεν τα διασταύρωσε τα στοιχεία διότι άλλα αναφέρουν τα πρακτικά, εκτός εάν έχει άλλοθι έτσι του τα μετέφερε η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Μιας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και νυν Αντιδήμαρχος, που σημειωτέον ήταν στον συνδυασμό του κ. Γ. Χαντζή που άνηκε και η παράταξη «Η Σπερχειάδα που αγαπάμε» στην οποία ήταν και ο Τζιβελέκας. Η λάσπη που πετάνε κάποιοι σαν τον Τζιβελέκα γυρνά επάνω τους και τελευταία ακούγονται πολλά ( ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι….)

Παρεμπιπτόντως όσοι είναι στην όποια εξουσία, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εκμεταλλεύονται ανθρώπινες αξιοπρέπειες στον εργασιακό χώρο, σε οποιοδήποτε κλάδο και να υπάρχει το φαινόμενο του κοινωνικού στιγματισμού…

Θα πρέπει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου και ειδικά ο Πρόεδρος του και Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανός, να πάρει θέση , εγγράφως, για τα όσα επικαλείται ο Τζιβελέκας και να δώσει τα πρακτικά στη δημοσιότητα.
Διαφορετικά αν δεν γίνει αυτό, καλύπτουν τον Κοινοτάρχη και είναι συνένοχοι.
Όπως έχουμε δει και στο βίντεο της συνεδρίασης Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Δ. Καραντζούνης, επισημαίνει λάθη, προχειρότητα και αστοχία σε βίντεο που δημιούργησε ο Εμπορικός Σύλλογος Σπερχειάδας, χωρίς σημειωτέον να λάβει οικονομικές προσφορές από επαγγελματίες του Δήμου Μακρακώμης… Έτσι στηρίζει τους επαγγελματίες της Σπερχειάδας….;;;;

Τι ακούμε ότι είπε ο Τοπικός Σύμβουλος στην συνεδρίαση; Ότι έγινε το βίντεο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχειάδας όπου δείχνει να μην θέλει πελάτες από τις Δ.Ε. Μακρακώμης και Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου και γενικότερα από την Δυτική Φθιώτιδα καθώς στηρίζει μόνο την Σπερχειάδα και τα χωριά της.

Ο Τοπικός Σύμβουλος τοποθετήθηκε, και με την ιδιότητα του ως επαγγελματίας, ότι θίγεται από το βίντεο όπως και όλοι οι επαγγελματίες της Σπερχειάδας , γιατί η Διοίκηση του Συλλόγου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ζητά πελάτες μόνο από την Δ.Ε. Σπερχειάδας , αποκλείοντας εριστικά τους υπολοίπους. Η απάντηση του Τζιβελέκα προς τον Τοπικό Σύμβουλο, ήταν ότι επειδή πρόκειται για μομφή, θα πρέπει να είναι παρών ο Εμπορικός Σύλλογος για να συζητηθεί το θέμα μιας και είναι σοβαρό.
Ακόμη μέχρι σήμερα, στις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου κανένας δεν έχει έρθει ή έχει καλεστεί. Ούτε ο εντεταλμένος Σύμβουλος της Δ.Ε. Σπερχειάδας που είναι και μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Βλάσσης Σοφιανός.

Όλα αυτά, όλες αυτές οι ίντριγκες και συκοφαντίες, έχουν σκοπιμότητες για να πλήξουν τον Τοπικό Σύμβουλο που δεν είναι άλλος από τον μοναδικό σύμβουλο που διαρκώς καταθέτει προτάσεις και υλοποιεί ότι του ανατίθεται, το καταθέτει προς απόφαση αλλά δεν μπαίνει ως θέμα στις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας παρά τις αλλεπάλληλες επισημάνσεις του, όπως έγινε με τον Τουριστικό Οδηγό Σπερχειάδας, ολοκληρωμένος με κείμενα και φωτογραφίες, πάνω από 50 σελίδες που ακόμη δεν έχει μπει ως θέμα συνεδρίασης…

Άρα όλα αυτά συνδέονται και έχουν σκοπό την σπίλωση και την συκοφάντηση για να προκαλέσουν «ζημιές» σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ποιοι πρέπει να σταματήσουν και με τι τρόπο άραγε, τις ξεδιάντροπες τακτικές και ενέργειες του Τζιβελέκα; Οι χορηγοί του στον προεκλογικό αγώνα; Η Δημοτική Αρχή; Οι φορείς της Σπερχειάδας; Ο κοινωνικός περίγυρος; Ή η δικαιοσύνη, με συνενόχους όσους τον υποστηρίζουν;

___________

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος Τζιβελέκας συγκεκριμένα στο έγγραφό του:

___________

Η απάντηση του Τοπικού Συμβούλου:

-Λ) Αναφορικά με τον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχειάδας απαντώ στον κ. Τζιβελέκα ότι ψεύδεται και με συκοφαντεί ξανά. Γιατί αυτά που αναφέρει δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα,  η οποία είναι:

Με τον Εμπορικό Σύλλογο ασχολήθηκα στις εκλογές το 2012 όπου εκλέχτηκα  μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Στις επόμενες εκλογές εκλέχτηκα ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος στη Διοίκηση. Μετά την σύνθεση της Διοίκησης του Συλλόγου και ακριβώς μετά τις Αποκριές, ο τότε πρόεδρος του Συλλόγου παραιτήθηκε,  καθώς δεν μπορούσε να τα βρει  με τα άλλα μέλη της Διοίκησης όπως ενημέρωσε με σχετικό Δελτίο Τύπου. Τότε καλέστηκα να αναπληρώσω το μέλος. Στις αρχαιρεσίες με εξέλεξαν  Αντιπρόεδρο του Συλλόγου με νέο Πρόεδρο την κα Μ. Τσίρκα η οποία συνεχώς απουσίαζε, αφού διέμενε εκτός Σπερχειάδας. Οι προτάσεις μου ήταν πάρα πολλές και περιλάμβαναν συναντήσεις και συζητήσεις όλους τους τοπικούς Φορείς και για πρώτη φορά έγινε η γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου στη Γόργιανη, όπως μάλιστα αναφέρεται στο καταστατικό του Συλλόγου. Επειδή η Πρόεδρος έλειπε συνεχώς και είχε μεγάλη διένεξη με την Β’ Αντιπρόεδρο η οποία ήθελε να παραιτηθεί και κοντά σε αυτή θα ακολουθούσαν και άλλα μέλη με αναμενόμενα προβλήματα και αναπληρωματικά μέλη. Πρόταση μου ήταν και αποφασίσαμε ομόφωνα να πάμε εκ νέου σε εκλογές, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων το 2019.

Τότε στις γιορτές έγιναν οι περισσότερες εκδηλώσεις στη Σπερχειάδα με πρωτεργάτη εμένα και χορηγία από τις οικογενειακές επιχειρήσεις μου. Τελικά μετά από συζητήσεις, έγιναν  οι εκλογές στις οποίες είχα δηλώσει υποψηφιότητα.

Στη Γενική Συνέλευση που δεν είχε την απαραίτητη απαρτία για εκλογές αλλά έγιναν τελικά οι εκλογές, πριν από αυτό παραιτήθηκα από την υποψηφιότητα μου μετά από την σπίλωση από την Πρόεδρο,  χωρίς να μου επιτραπεί να τοποθετηθώ. Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου μετά τις εκλογές κατήγγειλε και ήθελε να μείνει στην ανωνυμία, ότι είναι παράνομες οι εκλογές, λόγω μη απαρτίας με βάση το καταστατικό. Αυτό δημοσιεύτηκε αλλά δεν την προχώρησε επίσημα ο καταγγέλλων. Έτσι  λειτουργεί ο Σύλλογος έως σήμερα.

Οπότε ο κ. Τζιβελέκας και πάλι συκοφαντεί εκτός αν έχει στοιχεία που αποδεικνύουν αυτά που ισχυρίζεται διότι τα πρακτικά του Συλλόγου άλλα γράφουν, όπως δηλαδή τα παρουσιάζω τώρα.

___________

Το έγγραφο Τζιβελέκα το οποίο επισυνάπτεται ολόκληρο ως απάντηση στο έγγραφο   της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο9: Η αλήθεια δεν διαστρεβλώνεται από τιποτένιες συκοφαντίες του Κοινοτάρχη

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα – κορονοϊός: Πόσα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε μία εβδομάδα

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν  στη Φθιώτιδα Με βάση την σημερινή 6/12/2022 ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, που για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *