Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο9: Η αλήθεια δεν διαστρεβλώνεται από τιποτένιες συκοφαντίες του Κοινοτάρχη

Νέα απάντηση στις συκοφαντίες του Κοινοτάρχη

Από τα όσα αναφέρονται στην παρακάτω απάντηση του Τοπικού Συμβούλου και ιδιοκτήτη του www.fonografos.net,  Δημήτρη Καραντζούνη, διαφαίνεται και διαπιστώνεται η αντικειμενική στάση του, παρουσιάζοντας τα γεγονότα όπως έγιναν, άσχετα ποιον αφορούν, και χωρίς να προσβλέπει στο προσωπικό και οικονομικό όφελος.

Καθώς αν ήθελε να τα έχει μόνο καλά με την όποια εξουσία, θα έπαιρνε και δουλειές. Αλλά η αντικειμενικότητα όταν είναι επί της ουσίας δημιουργεί …προστριβές. Και αυτή είναι μία απαράβατη επιλογή του κ. Καραντζούνη που την έχει αποδείξει έως και σήμερα.

Και επειδή ισχύουν όλα αυτά, οποιαδήποτε συκοφαντία, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα, ενοχλεί ηθικά και ανθρώπινα και για αυτό δίνονται απαντήσεις.

___________

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος Τζιβελέκας συγκεκριμένα στο έγγραφό του:

___________

Η απάντηση του Τοπικού Συμβούλου:

-Κ) Το 2006 προεκλογικά δεν ανακατεύομαι στα Αυτοδιοικητικά καθόλου και επιστρέφω από την Αθήνα που διέμενα και ανοίγω την ARoTro διαφημιστική στη Λαμία. Ο κ. Τζιβελέκας, υποψήφιος Δήμαρχος  είχε ενοικιάσει προεκλογικό γραφείο δίπλα στο κατάστημα μου στη Σπερχειάδα. Ήμουν τόσο απογοητευμένος που δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με τα αυτοδιοικητικά αν και με πλησίασε και ο ίδιος για συνεργασία. Άρα δεν βαλλόμουν εναντίον του κ. Τζιβελέκα αλλά είχαμε τυπικά καλές σχέσεις. Απόδειξη είναι ότι με το που εκλέχτηκε Δήμαρχος ήθελε να με αξιοποιήσει αλλά δεν δέχτηκα, του είπα όμως θα βοηθάω όταν δω τις αρχικές ενέργειες του. Το 2007 με την έναρξη της θητεία του να σημειώσω ότι  είχαμε επαγγελματική συνεργασία Δήμος και οικογενειακές επιχειρήσεις μου. Από τότε μου οφείλει και τα χρήματα… Το 2007 ιδρύεται η ΚΙΠΟΣ  αλλά πολύ γρήγορα, τέλη Ιουλίου, είμαι σε διένεξη με το Δ.Σ. της  ΚΙΠΟΣ για το Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο οποίο είμαι και χορηγός. Άλλα συμφωνήθηκαν από το Δ.Σ. της ΚΙΠΟΣ και άλλα έγιναν μετά.

Όπως επίσης γιατί δεν τηρήθηκε το καταστατικό που αφορούσε τον ανδριάντα του Αθ. Ακρίδα. Και για αυτό είχε γίνει η ΚΙΠΟΣ. Έτσι διαφώνησα, αφού ήμασταν ανενεργοί ως προς τον βασικό σκοπό μας.

Το 2008 ο κ. Τζιβελέκας επιδιώκει με μη νόμιμο τρόπο να  μονοδρομήσει την Λεωφόρο Κρίκου που έχει γίνει ανάπλαση της, πάνω σε εν μέρει πρόταση δική μου όταν ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος και έτσι διαφωνούμε για την μονοδρόμηση και τον καταγγέλλω. Το 2008 επίσης είμαι ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Δυτικής Φθιώτιδας που παρουσίασε ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις και για πρώτη φορά στον Σπερχειό ποταμό το 2009, 2010 και 2011. Μέλη επίσης του Ομίλου είναι ο κ. Θ. Παπαευθυμίου και πολλοί ακόμη  αυτοδιοικητικοί της περιόδου 2010-2019.

Το 2009 γίνεται το επεισόδιο στο Δ.Σ.  που οδηγήθηκα στο  αυτόφωρο από τον κ. Τζιβελέκα για την βιντεοσκόπηση του Δημοτικού Συμβουλίου και δικαιώθηκα εκ των υστέρων στο δικαστήριο στις 7/11/2011, όπου ο κ. Τζιβελέκας ζήτησε ειλικρινή συγνώμη όπως δήλωσε.

Το Σεπτέμβριο του 2010 ο κ. Τζιβελέκας προεκλογικά  με αναγνωρίζει και δημοσιογραφικά και παραχωρεί συνέντευξη στο ΜΜΕ www.fonografos.net που διατηρώ.

Στις εκλογές 2010 για τον Καλλικρατικό πλέον Δήμο Μακρακώμης, δεν είμαι υποψήφιος στα αυτοδιοικητικά, στηρίζω όμως τον κ. Παπαευθυμίου για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, ήταν μέλος, όπως εγώ, του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Δυτικής Φθιώτιδας  όπως και πολλοί της παράταξης του. Δεύτερον ως επαγγελματίας, μου είχε αναθέσει εργασίες για τον προεκλογικό του αγώνα και ήμουν από τους συντονιστές της καμπάνιας του.

Το 2011 με όρισε ο Δήμαρχος πλέον κ. Παπαευθυμίου  μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης όπου έφερα πολλές προτάσεις  που όταν είδα ότι δεν υλοποιούνταν καμία, ενώ το Δ.Σ. έπαιρνε απόφαση να γίνουν… Αναγκαστικά και εκ των πραγμάτων, διαχώρισα την θέση μου και παραιτήθηκα. Έκτοτε ο κ. Παπαευθυμίου ως Δήμαρχος δεν μου ανέθεσε καμία εργασία στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες όπως και στον αδερφό μου. Οι αναθέσεις γινόντουσαν «φυτευτές» σε άλλον επαγγελματία.

Το 2011  με την έναρξη του Καλλικρατικού Δήμου Μακρακώμης  ενσωματώνονται σε ένα, όλα τα Ν.Π.Δ.Δ.. Ωστόσο η ΔΕΤΠΑΣ δεν έχει κλείσει έως και σήμερα και αυτό διότι ο Δήμος χρωστά χρήματα στην ΔΕΤΠΑΣ, ενώ η ίδια η ΔΕΤΠΑΣ δεν οφείλει χρήματα πουθενά. Ποιος άραγε πλήρωσε τα χρήματα της ΔΕΤΠΑΣ, κύριε Τζιβελέκα;;;

Από το 2012 αφού δεν ήμουν και μέλος της Διοίκησης του  Ομίλου Ενεργών Πολιτών Δυτικής Φθιώτιδας, σταμάτησε  και κάθε δραστηριότητα. Παράλληλα ήμουν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Πάππειο Δημοτικό Σχολείο όπου έγιναν πολλά έργα.

Στις εκλογές του 2015, πίστεψα στην ειλικρινή συγνώμη του κ. Τζιβελέκα, έφτιαξαν οι σχέσεις μας όσο ήταν αντιπολίτευση αλλά μου ζήτησε να συμπορευτώ  μαζί του αλλά δεν το δέχτηκα, διότι ήθελα να κάνω δικό μου συνδυασμό με το όνομα «ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ» Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Δήμου Μακρακώμης. Δεν ευδοκίμησε η προσπάθεια μου και μετέπειτα μου ζήτησε ο κ. Τζιβελέκας,  ως επαγγελματίας να αναλάβω μέρος της προεκλογικής του καμπάνιας. Μία σχέση καθαρά επαγγελματική που μάλιστα μου κόστισε κιόλας οικονομικά.  Άρα ως επαγγελματία όπως αποδεικνύεται, με εμπιστεύτηκαν και οι δύο ( Θ. Παπαευθυμίου και Ν. Τζιβελέκας). Ο κ. Τζιβελέκας δεν εξελέγη και ανεξαρτητοποιήθηκαν 7 Δημοτικοί Σύμβουλοι με λόγια πολύ βαριά εναντίον του.

Το 2018 υπήρξαν κάποιες αναθέσεις για πρώτη φορά στο γραφείο μου από τον κ. Θ. Παπαευθυμίου, ενώ παράλληλα από 2017 ασχολήθηκα με πολύ κομβικό ρόλο, με τον Τρανό Χορό της Αγάπης, μία πολύ επιτυχημένη λαογραφική εκδήλωση από τα 9 χωριά του Ινάχου.

Στις εκλογές του 2019, (Κλεισθένης), δήλωσα, πριν από όλους, να ασχοληθώ με την Κοινότητα Σπερχειάδας κάνοντας αρχικά δικό μου συνδυασμό «Σπερχειάδα η πόλη της καρδιάς μας»  και στην συνέχεια μετά από δική μου προτροπή να γίνει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για την Σπερχειάδα. Γεγονός που δεν επιτεύχθηκε καθώς ο κ. Τζιβελέκας δεν μπορούσε να κάνει δικό του συνδυασμό για τον Δήμο, διότι δεν έβρισκε συνεργάτες. Μετά και αφού προσπάθησε να μπει στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου τότε κ. Γιώργου Χαντζή. Σημειωτέον στις πολιτικές ζυμώσεις για τις εκλογές ο κ. Τζιβελέκας αποκαλούσε δημόσια τον κ. Χαντζή «διαλυτικό φαινόμενο». Ο κ. Χαντζής και οι συνεργάτες του αφού δεν τον δέχτηκαν, ο κ. Τζιβελέκας αποφάσισε να ξεπέσει πολιτικά και να κατέβει  στην Κοινότητα Σπερχειάδας και μάλιστα με την οικονομική υποστήριξη από πολλούς χορηγούς, όπως δημοσίως ανακοίνωσε κατά την νικήτρια του ομιλία.  Αυτό από μόνο της τέτοια δήλωση,  είναι επιλήψιμη για την δημοκρατία…. Και μάλιστα την δήλωση την έκανε στο δικό μου τοπικό ΜΜΕ και επέμενε κιόλας να το βιντεοσκοπήσω! Ο κ. Τζιβελέκας μέχρι την παραμονή της κατάθεσης των ψηφοδελτίων, έλεγε ότι «Αν φύγει ο Δ. Καρατζούνης, τότε μπορούμε να κάνουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο στην Κοινότητα της Σπερχειάδας», όταν το έμαθα, αποχώρησα για να γίνει ένα ψηφοδέλτιο.. Τελικά την προ- παραμονή της κατάθεσης των ψηφοδελτίων, δηλώνει ο κ. Τζιβελέκας ότι θα κατέβει με δικό του συνδυασμό και έτσι έλαβα μέρος ξανά στις τοπικές εκλογές. Ο συνδυασμός τελικά πήρε την πρωτιά και εκλέχτηκε πρόεδρος της Κοινότητας της Σπερχειάδας ο κ. Τζιβελέκας, υποστηριζόμενος και από τον συνδυασμό του κ. Χαντζή αλλά μετεκλογικά με πολλές προστριβές. Που αν δεν είχα μεσολαβήσει σε διάφορα θέματα όπως το Γραφείο της Κοινότητας, τις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου θα τις έκανε – όπως προσπάθησε για την πρώτη φορά – σε καφετέρια και μάλιστα πρωτίστως εγώ και μετά ο Δήμαρχος με επιμονή του τελικά η πρώτη συνεδρίαση έγινε  στον 3ο όροφο του Δημαρχείου. Άλλο ένα δείγμα της σχέσης του κ. Τζιβελέκα με άλλους αυτοδιοικητικούς.

Ως Τοπικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης και προσπαθώ με προτάσεις μου να ανταπεξέλθω επάξια στο ρόλο μου. Οι προτάσεις μου όμως δεν απέχουν του προεκλογικού προγράμματος και του συνδυασμού «Σπερχειάδα η πόλη που αγαπάμε» του  Ν. Τζιβελέκα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν υλοποιούν τις προτάσεις αλλά και το πρόγραμμα τους! Καταψηφίζουν μόνο τις προτάσεις μου που θα μπορούσε να είναι δικές τους προτάσεις με βάση το πρόγραμμα τους.

Ο μόνος Τοπικός Σύμβουλος που έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις και με εισηγήσεις δυστυχώς είμαι μόνο εγώ και όχι όπως κάνει ο κ. Τζιβελέκας με περιγραμματικές προτάσεις, μόνο με τον τίτλο τους.

Επί των διαδικασιών τώρα, ο κ. Τζιβελέκας πέρα από Πρόεδρος έκανε αυτοβούλως και τον Γραμματέα χωρίς καμία απόφαση και μη προβλεπόμενο από κανονισμούς (όπως υπογράμμισε άλλωστε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας)  και αυτό για να μπορεί προφανώς να μεθοδεύει και να χειρίζεται καταστάσεις.

Δυστυχώς στις συνεδριάσεις έχουν υπάρξει εντάσεις καθώς δεν αφήνει συμβούλους να τοποθετηθούν στις συνεδριάσεις – με πρώτο από όλους εμένα.  Μάλιστα φτάσαμε σε σημείο να σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο για την βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων, όπου βίαια έκλεισε την κάμερα μου για να σπάσει και μετά έπεσε κάτω με καταφανή θεατρινισμό λέγοντας ότι τον γρονθοκόπησα… Το επεισόδιο αυτό έγινε τον Μάιο του 2020 ενώ πριν δεν ύπαρχε σχετικό θέμα με την βιντεοσκόπηση και πλέον το συμβάν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Κατόπιν, μετά την αίτηση μου στις 27/10/2020 για την προσκόμιση των πρακτικών για εξέταση και την υπογραφή τους από εμένα, διαπίστωσα σε σχέση με τα αμοντάριστα βίντεο που έχω, σωρεία παραβάσεων από τον Πρόεδρο συμπαρασύροντας τον Πρακτικογράφο και τους υπόλοιπους Τοπικούς Συμβούλους. Όλο αυτό το διάστημα υπάρχει συνεχής αλληλογραφία μου με Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, Δήμο και άλλους φορείς όπου κοινοποιώ τα πάντα και έρχομαι τώρα προ εκπλήξεως που ανακαλύπτω το έγγραφο στο οποίο απαντώ με την παρούσα. Τα όσα αναφέρει ο κ. Τζιβελέκας σε προσωπικό επίπεδο και χωρίς να περιορίζονται σε πολιτικά πλαίσια, θίγει την αξιοπρέπεια, υπόληψη μου και αποτελούν μία άθλια, τιποτένια συκοφαντία που με σπιλώνει  κατάφορα.

 

Αλήθεια, συκοφαντία, θεατρινισμός….

___________

Το έγγραφο Τζιβελέκα το οποίο επισυνάπτεται ολόκληρο ως απάντηση στο έγγραφο   της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο8: Ο Κοινοτάρχης Σπερχειάδας με συκοφαντίες και σκιές αλήθειας, θέλει στοχευμένα να σπιλώσει

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση – Κατασχέθηκαν πάνω από 9,5 κιλά χασίς και 40.890€

Συλλήψεις από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας Εξαρθρώθηκε, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *