Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο8: Ο Κοινοτάρχης Σπερχειάδας με συκοφαντίες και σκιές αλήθειας, θέλει στοχευμένα να σπιλώσει

Ο Τοπικός Σύμβουλος δεν θα του την κάνει την “χάρη”

Μπορεί να είναι πολλές οι συκοφαντίες του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας προς το Τοπικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Καραντζούνη και επιδίδεται ο Πρόεδρος σε μία πρωτόγνωρη πολιτική αλητεία σε επίσημο έγγραφο του που απέστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, αλλά λαμβάνει όλες τις απαντήσεις του και κυρίως παραθέτοντας ο Τοπικός Σύμβουλος συγκεκριμένα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία.

Οι συκοφαντίες καταρρίπτονται μία προς μία, το σίριαλ συνεχίζεται και φρεσκάρει τη μνήμη όσων γνωρίζουν τα γεγονότα αλλά και από την άλλη ενημερώνονται όσοι το επιθυμούν τι είχε γίνει τότε και πώς… Πέρα από τις αισχρές συκοφαντίες που πρέπει να απαντηθούν, πρέπει να γνωστοποιηθεί και η άλλη άποψη.

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ μετά από μία μικρή δικαιολογημένη παύση λόγω των επετείων της Σπερχειάδας, Καλύβα Στεφανή και Ολοκαύτωμα.

Ο Τοπικός Σύμβουλος απαντά και καταδεικνύει τις συκοφαντίες του Κοινοτάρχη σχετικά με το τι έγινε την πρώτη φορά που ασχολήθηκε ο Τοπικός Σύμβουλος με τα αυτοδιοικητικά, ενώ ήταν παράλληλα Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΔΕΤΠΑΣ με κύρια επιδίωξη του την πολιτιστική άνθηση στην Σπερχειάδα με επίκεντρο τον κινηματογράφο, τις ταινίες και τα Σεμινάρια Σεναρίου όπου σημειωτέο, φιλοξενούνταν στην Σπερχειάδα πάνω από 100 άτομα, κάθε χρόνο για 15 μέρες.

Στην απάντηση του επεξηγεί επ ακριβώς τι τον οδήγησε τότε στην παραίτηση του και για τις τρικλοποδιές

___________

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος Τζιβελέκας συγκεκριμένα στο έγγραφό του:

___________

Η απάντηση του Τοπικού Συμβούλου:

-Ι) Το 2003 ασχολούμαι για πρώτη φορά με τα αυτοδιοικητικά και μάλιστα στο χώρο των πολιτιστικών μιας και ακόμη ήμουν  Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΔΕΤΠΑΣ (συμβασιούχος υπάλληλος του Δήμου πια). Να θυμίσω ότι ομόφωνα ψηφίστηκα  μετά από πρόταση του Προέδρου του Δ.Σ., για πρόεδρος της ΔΕΤΠΑΣ. Αυτό ήταν  όμως η «τρικλοποδιά». Στην πρώτη συνεδρίαση παραιτήθηκα κιόλας, λόγω διαφωνίας για το πώς θα λειτουργεί ο Κινηματογράφος και πώς τα χρήματα από το Υπουργείο Πολιτισμού θα πηγαίνουν και σε άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και πώς δεν ισχύει το καταστατικό του. Τα υπόλοιπα μέλη που ορίστηκαν, ήθελαν να κάνουν τα δικά τους. Έτσι παραιτήθηκα  από Πρόεδρος της ΔΕΤΠΑΣ και βοήθησα στην επιλογή των ταινιών, όλα τα υπόλοιπα, έσοδα-έξοδα- που είχε αναλάβει η Διοίκηση που είχε ορίσει ο Δήμος,  εγώ δεν και ο αδερφός μου δεν πήρα καμία αμοιβή ούτε για εργασία ούτε για περιουσιακά στοιχεία που είχαμε παραχωρήσει στην ΔΕΤΠΑΣ. Με το τελείωμα της καλοκαιρινής σεζόν, ο Δήμος μέσω του Προεδρείου της ΔΕΤΠΑΣ, μου είπε να πάρω ότι περιουσιακό στοιχείο μου άνηκε από τον Κινηματογράφο. Όπως και έγινε. Το 2004 ο Κινηματογράφος δεν λειτούργησε την τρέχουσα σεζόν. Το 2005 που το θέτω ως θέμα στο Δ.Σ. γιατί δεν λειτουργεί ο Κινηματογράφος και αφού συμφώνησε και η Αντιπολίτευση στο κλείσιμο του Κινηματογράφου, δήλωσα την ανεξαρτητοποίηση μου,  διότι δεν με αντιπροσώπευε αυτή η κίνηση της Αντιπολίτευσης.  Αφού έμεινα μόνος στο Δ.Σ., ως ανεξάρτητος, τότε είπα προς όλους, «Αν ζούσε ο  παππούς Αριστοφάνης, θα σας έλεγε ΄΄Αρκετά αυνανιστήκατε με τον Πολιτισμό΄΄ είναι ώρα… να τελειώσετε…τη Σπερχειάδα». Κάπως έτσι έγινε και οδηγήθηκε στην υποανάπτυξη η Σπερχειάδα.

Θυμίζω ότι στη δεύτερη τετραετία 2007-2010, ο κ. Λευτέρης Παυλίδης έμεινε τελείως μόνος, γιατί τον διέγραψαν από τον συνδυασμό του οι υπόλοιποι σύμβουλοι.

Το 2004, στις 27/12 κατέθεσα πρόταση με αριθμό Πρωτοκόλλου 8779, για ανέγερση ανδριάντα του μεγάλου ευεργέτη Αθανασίου Ακρίδα που μόλις είχε αποβιώσει. Για ένα χρόνο η πρόταση ήταν στα αζήτητα. Τότε εκδίδω για πρώτη φορά το εφημεριδάκι ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ και προσπαθώ με μερικά άλλα άτομα ακόμη να ιδρύσουμε αργότερα  την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ (ΚΙΠΟΣ)  με πρωταρχικό σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα για την ανέγερση του ανδριάντα του Αθ. Ακρίδα. Το 2006, Μάρτιο, η ΔΕΤΠΑΣ έκανε έναν απαράδεκτο Τουριστικό Οδηγό, στον οποίο δεν συμμετείχα, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ και είχα προστριβή και το κατήγγειλα μέσω του ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΥ.  Έτσι έχουν τα πράγματα με στοιχεία  και όχι όπως τα παρουσιάζει και τα «φουσκώνει» με συκοφαντίες ο κ. Τζιβελέκας. Το 2006 επίσης ψηφίζεται από το Δ.Σ. να γίνει η προτομή του Αθ. Ακρίδα στην κεντρική πλατεία που μέχρι τότε άκουγε στο όνομα «Εθνικής Συμφιλίωσης» και να ονομαζόταν «Αθανάσιος Ακρίδας», όπως και έγινε.

___________

Το έγγραφο Τζιβελέκα το οποίο επισυνάπτεται ολόκληρο ως απάντηση στο έγγραφο   της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο7: Συκοφαντίες του Κοινοτάρχη Σπερχειάδας για το παρελθόν, βγάζουν στο φως μόνο επαίνους για τον Τοπικό Σύμβουλο!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μία ξύλινη βιβλιοθήκη σε σχήμα καρδιάς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Ενας εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε μία ιδιαίτερη βιβλιοθήκη. Τι είναι αυτό που όταν το μοιράζεσαι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *