Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο7: Συκοφαντίες του Κοινοτάρχη Σπερχειάδας για το παρελθόν, βγάζουν στο φως μόνο επαίνους για τον Τοπικό Σύμβουλο!

Ποιος μπορεί να στήριξε τελικά ποιον; Ο άνθρωπος που έφερε τόσο κόσμο στην Σπερχειάδα ή αυτός που απολάμβανε πολιτικά οφέλη από την ανάπτυξη της πόλης

Το σίριαλ συνεχίζεται και οι συκοφαντίες του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας αντικρούονται μία προς μία και χωρίς κάποιο αντίλογο…!

Ο Τοπικός Σύμβουλος Σπερχειάδας κ. Δημήτρης Καραντζούνης όχι μόνο απαντά αλλά παραθέτει στοιχεία και αντικρούει όλες τις συκοφαντίες του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας που έγραψε σε επίσημο έγγραφο. Πέρα βέβαια από το πώς θα χειριστεί το τις συκοφαντίες του Τζιβελέκα η Δικαιοσύνη, που είναι στα χέρια της η υπόθεση.

Ο Πρόεδρος σε έγγραφη απάντηση του προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας με αισχρότητα συκοφαντεί και σπιλώνει τον Τοπικό Σύμβουλο και μάλιστα χωρίς να έχει ερωτηθεί σχετικά και αρμοδίως για όσα αναφέρει! Εντελώς κατινίστικα, με εμπάθεια και μικροπρέπεια συκοφαντεί ασυστόλως… Ο Πρόεδρος χρονολογικά πάει πίσω στο 1998 και συκοφαντεί χωρίς στοιχεία, ρίχνει λάσπη για καταστάσεις που οι νεότεροι εκ των πραγμάτων δεν γνωρίζουν διότι μπορεί και να μην είχαν γεννηθεί.

Έτσι ο  Τοπικός Σύμβουλος του απαντά σε όλους τους τόνους και κυρίως με στοιχεία για τις δήθεν πολιτικές του προτιμήσεις και ενέργειες που συκοφαντικά ανέφερε ο Κοινοτάρχης για να τα γνωρίσουν όλοι πλέον… Να σημειωθεί ότι, όσα αναφέρει ο Κοινοτάρχης πρόκειται για αυστηρά προσωπικά δεδομένα, όταν μάλιστα ο Τοπικός Σύμβουλος τότε δεν ήταν καν αιρετός.

___________

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος Τζιβελέκας συγκεκριμένα στο έγγραφό του:

___________

Η απάντηση του Τοπικού Συμβούλου:

-Θ) Στην αναφορά για το 1998 και ότι στήριξα τον αείμνηστο Δήμαρχο κ. Στάμο Καλαμάρα, απαντώ κατηγορηματικά ότι δεν είχα καμία εμπλοκή στα αυτοδιοικητικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες βρισκόμουν στην Σπερχειάδα. Είναι πολύ προσβλητικό και συκοφαντικό για περί στήριξης διότι υπήρχαν και άλλοι συνδυασμοί, δεν αφορά κανέναν το τι ψήφισα και ο Πρόεδρος δεν μπορεί να το γνωρίζει όπως και κάθε άλλος. Όλα αυτά είναι στη φαντασία του και μόνο. Να θυμίσω όμως ότι τότε ήμουν Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΔΕΤΠΑΣ στο Τμήμα Κινηματογράφου από το 1996, τον οποίο θερινό Κινηματογράφο, ήταν δικός μου, δώρισα στο Πνευματικό Κέντρο Σπερχειάδας και μάλιστα ήταν και επιχορηγούμενος από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο με αντίστοιχα ποσά. Ο Κινηματογράφος αυτός ήταν η αφετηρία για το Δίκτυο Δημοτικών Κινηματογράφων στην Ελλάδα και όλη η περιοχή γνώρισε μεγάλες δόξες και πολλούς επισκέπτες. Αναφέρω μόνο το εξής: για 15 μέρες από τις 20 Ιουλίου και μετά, γινόντουσαν τα Σεμινάρια Σεναρίου στη Σπερχειάδα με συμμετοχή 100 και πλέον ατόμων. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, αντρίκια πράγματα, το τότε Συμβούλιο Σπερχειάδας για να ενταχθεί ο Κινηματογράφος στο Δίκτυο, με απόφαση του, είπε στους αδερφούς Καραντζούνη ότι θα λαμβάνουν μόνο το ποσό από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ θα κόβουν παραστατικά ότι λαμβάνουν χρήματα και από τον Δήμο. Έτσι και γινόταν. Και ποτέ μέχρι σήμερα δεν διεκδίκησα αυτά τα χρήματα ούτε πρόκειται στο μέλλον. Παρόλα αυτά, ο Κινηματογράφος οικονομικά δεν ήταν κερδοφόρος ενώ ο τότε Δήμος έδωσε και πλασματικό κεφάλαιο κίνησης στην ΔΕΤΠΑΣ. Το 2002 υπήρξε μεγάλη διένεξη με τον τότε αείμνηστο Δήμαρχο Στ. Καλαμαρά και αφορούσε το ενοίκιο για τον κινηματογράφο. Εγώ δήλωσα παραίτηση, ο Δήμος δεν την έκανε δεκτή και για πρώτη φορά το 2002 έβαλε τα χρήματα που του αναλογούσαν. Τότε κατάλαβε «πόσο μέσα» έμπαινε ο Κινηματογράφος και ποιος πλήρωνε τα σπασμένα του μιας και ο Δήμος δεν είχε συνδράμει στο παραμικρό αλλά απολάμβανε μόνο την δόξα.

___________

Το έγγραφο Τζιβελέκα το οποίο επισυνάπτεται ολόκληρο ως απάντηση στο έγγραφο   της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο6: Ποιος πείθει, ξεκαθαρίζει και την στάση του στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Το τελευταίο αντίο στον 40χρονο Κώστα….

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του 40χρονου… Ο Κώστας Αργύρης έχασε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *