Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο3 – Ο πρόεδρος Σπερχειάδας συκοφαντεί τοπικό σύμβουλο ως διαπλεκόμενο…

Το σίριαλ για την Κοινότητα Σπερχειάδας συνεχίζεται με το τρίτο κατά σειρά …επεισόδιο….

Ο πρόεδρος Σπερχειάδας συκοφαντεί τοπικό σύμβουλο ως διαπλεκόμενο… Ποιος ο Τζιβελέκας…!!!

Δεν έχει όρια το θράσος του Πρόεδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας καθώς στο έγγραφο του με τις κατηγορίες και συκοφαντίες προς Τοπικό Σύμβουλο, τον παρουσιάζει διαπλεκόμενο και ότι παίρνει δουλειές από τον Δήμο.

Ο Τοπικός Σύμβουλος του απαντά σε όλους τους τόνους και στην λογική να γίνεται με στοιχεία. Ποιες ήταν οι εργασίες που έκανε με τον Δήμο και μάλιστα με κάθε Δήμαρχο ανά περίοδο .

Το πραγματικά εξοργιστικό είναι ότι ο Πρόεδρος χωρίς καμία τσίπα, και ενώ ο ίδιος του χρωστάει, ο ίδιος δεν ήταν συνεπής στις οικονομικές συναλλαγές του για προσφερόμενες υπηρεσίες από τον Τοπικό Σύμβουλο σε σχέση με το επάγγελμά του, τον κατηγορεί κιόλας γιατί πήρε αυτές τις δουλειές… Απύθμενο το θράσος του…. Εκεί δηλαδή που του χρωστάνε, θέλει να του πάρει και… το βόδι.

Και η κατάσταση με τις αναθέσεις συνεχίζεται έως και σήμερα αφού όπως διαφαίνεται και από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι εργασίες δίνονται επιλεκτικά και περιορισμένα στον κύκλο τους….

Ο Τοπικός Σύμβουλος όπως δηλώνει θα συνεχίσει το έργο με υπευθυνότητα όπως το έχει αναλάβει εξ αρχής. Όσο για τις δουλειές που καίγεται ο Πρόεδρος ότι παίρνει ο Τοπικός Σύμβουλος χωρίς να του ανατίθενται και να του έχουν πληρώσει τα δεδουλευμένα, υπογραμμίζει δεν πρόκειται να μπει στη λογική του γλειψίματος σε ανθρώπους που έχουν εφήμερη εξουσία, αλλά να αναλαμβάνει εργασίες γιατί το αξίζει ως επαγγελματίας. Οι πολιτικάντικες τακτικές του «δούναι και λαβείν» ας το κάνουν με τους υποχείριους τους…

Τόσο ως Σύμβουλος, όσο ως επαγγελματίας και ιδιοκτήτης του ενημερωτικού μέσου www.fonografos.net δηλώνει ότι θα συνεχίζει αδιάκοπα στις ίδιες αρχές και αξίες που υποστηρίζει εδώ και χρόνια.
Τα έργα και οι ημέρες του καθενός , θα τα κρίνει η ιστορία…

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος Τζιβελέκας συγκεκριμένα στο έγγραφό του:

 

Η απάντηση του Τοπικού Συμβούλου:

-Δ) Και βέβαια έχω πολιτική άποψη και θα συνεχίσω να  κάνω πολιτική κριτική σε δημόσια πρόσωπα, σε ότι αφορά την εμπλοκή τους στον δημόσιο βίο. Όταν κάποιος που είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν βιοπορίζεται επί σειρά πολλών ετών σε επάγγελμα, αλλά υπάρχει στα πολιτικά δρώμενα σε θέσεις εξουσίας, λογικό και επόμενο, τα έσοδα του να είναι τα περισσότερα μόνο από τον Δήμο και την Πολιτεία. Ένας τέτοιος  άνθρωπος είναι ο κ. Τζιβελέκας, ενδεχομένως κάνοντας παράλληλα  μία εποχιακή εργασία. Όσο για την αναφορά του ότι  είπα «ασχολείσαι με τα κοινά για να βολέψεις τα παιδιά σου» και βέβαια το είπα, καθόσον στα πλαίσια της πολιτικής κριτικής, ο σημερινός Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας και τότε υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης στην τετραετία 2015-2019, βόλεψε τα δύο παιδιά του σε θέσεις συμβούλων σε Δημάρχους της Φθιώτιδας, γεγονός που δεν αμφισβητείται. Και αυτό ειπώθηκε διότι δεν βοήθησε άλλον από τους συνεργάτες του συνδυασμού του ως υποψήφιος Δήμαρχος, παρά μόνο τα παιδιά του και για αυτό, ένας από τους πολλούς λόγους, ήταν ότι πολλοί αποχώρησαν από τον συνδυασμό του όπως και 7 Δημοτικοί Σύμβουλοι ανεξαρτητοποιήθηκαν, με πρώτο από όλους τον σημερινό Δήμαρχο Δήμου Μακρακώμης που και τελικά παραιτήθηκε.

Στην πορεία μου ως επαγγελματίας, την δεκαετία του 2000 μείναμε δύο φωτογράφοι στο Δήμο Σπερχειάδας και τρείς συνολικά στον μετέπειτα Δήμο Μακρακώμης, όπου σαφέστατα είχα συναλλαγές με τον Δήμο, πάντα με νόμιμες διαδικασίες και όχι ως διαπλεκόμενος όπως θέλει ο Πρόεδρος να με παρουσιάσει. Να μας ενημερώσει ο κ. Τζιβελέκας με στοιχεία, όπως π.χ. την περίοδο της Δημαρχίας του γιατί χρησιμοποιούσε φωτογράφο εκτός Δήμου Σπερχειάδας; Έτσι ξέρει να στηρίζει τους επαγγελματίες του Δήμου του για να βγάζει το μένος του…;Επιδόθηκε έτσι σε ένα είδος bulling εκμεταλευόμενος την εξουσία που είχε. Έτσι θεωρεί ότι υπηρετεί τους δημότες του…

Να θυμίσω δε ότι από την στιγμή που είχα πάρει θέση για την μη νόμιμη απόφαση του για την μονοδρόμηση της Λεωφόρου Κρίκου, από τότε σταμάτησε να έχει συνεργασία και με τους δύο φωτογράφους στο Δήμο Σπερχειάδας. Πολύ περισσότερο όμως να υπογραμμίσω ότι δεν πλήρωσε τα οφειλούμενα από τις προσφερόμενες τότε υπηρεσίες παρά τις πολλές αιτήσεις και εκκλήσεις για αποπληρωμή. Ως χρέη ο κ. Τζιβελέκας τα δέχτηκε στην πρώτη θητεία του Δημάρχου κ. Θ. Παπαευθυμίου και ο τότε Δήμαρχος είπε στο Δ.Σ. να συμψηφιστούν με χρήματα για την ιδιωτική  ύδρευση. Αλλά η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μακρακώμης άλλα έκανε, κάνοντας χρήση τον σχετικό νόμο, προέβη σε «αφαίμαξη» από τον τραπεζικό μου λογαριασμό και τα χρωστούμενα προς τις φωτογραφικές υπηρεσίες, δεν έχουν ακόμη και σήμερα δοθεί… Και ο κ. Θ. Παπαευθυμίου εφάρμοσε την ίδια τακτική του κ. Τζιβελέκα αναφορικά με φωτογραφικές και διαφημιστικές εργασίες/υπηρεσίες. Από το 2010 έως το 2018 καμία ανάθεση στους δύο φωτογράφους, ήταν το «βέτο» του κ. Τζιβελέκα φαίνεται. Ξεκίνησαν κάποιες αναθέσεις το 2018 με τα «10 Επισκέψιμα  Αξιοθέατα του Δήμου Μακρακώμης» και τον «Τρανό Χορό της Αγάπης» και άλλες μικρότερες. Όπως επίσης το 2019 που έκανα μία μεγάλη εργασία για επενδυτικό σχέδιο του συγκροτήματος των Ιαματικών Πηγών του Πλατυστόμου, που ακόμη δεν έχει πληρωθεί και δυστυχώς προς το παρόν σφυρίζει κλέφτικα και ο σημερινός Δήμαρχος.

Από τον  σημερινό δε  Δήμαρχο Δήμου Μακρακώμης κ. Γ. Χάντζη μέχρι και σήμερα έχει κάνει δύο μικρές αναθέσεις για όλες τις υπηρεσίες που διαθέτω. Ενώ εργασίες που γίνονται και αφορούν υπηρεσίες μου, φεύγουν εκτός Δήμου…Αν κάποιος το καλοσκεφτεί γιατί γίνεται αυτό, θα βγάλει τα συμπεράσματα του. Αν κ. Τζιβελέκα αναφέρεστε σε αυτές τις εργασίες, τότε είστε υπερβολικός και ψεύτης με τις τιποτένιες κατηγορίες σας και αναμφίβολα έχετε καταφανή εμπάθεια στο πρόσωπο μου για το επάγγελμα που ασκώ.

Το έγγραφο Τζιβελέκα το οποίο επισυνάπτεται και ολόκληρο ως απάντηση στο έγγραφο   της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Η πρώτη απάντηση στο συκοφαντικό έγγραφο του προέδρου της κοινότητας Σπερχειάδας

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο2 – Γκεμπελισμός και ύπουλη τακτική του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λιμεναρχείο Στυλίδας: “Να μην αποπλεύσουν επαγγελματίες αλιείς” λόγω της κακοκαιρίας

Ενημέρωση, προειδοποιήσεις και συμβουλές από το Λιμεναρχείο Στυλίδας  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ To Λ/Χ Στυλίδας ανακοινώνει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *