Breaking News

Σοβαρό τροχαίο στη Χαλκίδα: 59χρονος έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (15/3) το απόγευμα στη Χαλκίδα, με έναν 59χρονο άνδρα να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 19:00, στην οδό Ληλαντίων, όταν ένας πεζός πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα δεν πρόλαβε να σταματήσει, καθώς ο άνδρας εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν τον τραυματία και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνώθηκε προκειμένου να σταθεροποιηθεί, λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας έφυγε από τη ζωή.

Η Αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, προκειμένου να εξακριβώσει τις αιτίες που οδήγησαν στο περιστατικό.

eviathema.gr

Δες επίσης

44ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων

Στις 26, 27 & 28 Ιουνίου 2026 στα Περτουλιώτικα Λιβάδια Τρικάλων Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *