Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα – Συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο Ι.Χ.

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  το μεσημέρι στις 6/8/2023 στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή ΟΣΜΑΕΣ.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να καταλήξει στο πρανές στο πλάι του δρόμου.

Στο ένα όχημα  επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα και κινούνταν στον κεντρικό δρόμο και στο άλλο μία νεαρή οδηγός.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τα δύο άτομα του ενός οχήματος και μεταφέρθηκαν μάλιστα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης. Πιο ελαφριά  τραυματίστηκε η νεαρή κοπέλα οδηγός.

Στο σημείο έσπευσε όχημα και από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αταλάντης υπό το φόβο του εγκλωβισμού το οποίο ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Το  Α.Τ. Λοκρών  διενεργεί  προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τροχαίου.

Δες επίσης

Εμβολιάστηκαν παιδιά Ρομά στο Δήμο Λοκρών

Στις 31.10 2026, πραγματοποιήθηκε Παιδιατρική κλινική εξέταση – Εμβολιασμός 40 παιδιών Ρομά, στον Δήμο Λοκρών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *