Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σπερχειάδα: Το έργο με τις πέργκολες στην κεντρική πλατεία “Αθ. Ακρίδας” θα γίνει… προεκλογικά – Το λόγο τον καταλαβαίνετε…

Η Δημοτική Αρχή όπως ενημερώνει προκηρύσσει διαγωνισμό που αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση περγκολων  στην κεντρική πλατεία “Αθανάσιος Ακρίδας” στη Σπερχειάδα.

Βέβαια σημειώνεται ότι πέρασαν  τρία  χρόνια – συγκυριακά(;) κοντά στις επόμενες εκλογές, προεκλογικά δηλαδή στην ουσία-, να υλοποιήσει  έργο της προηγούμενης  Δημοτικής Αρχής και να το “καπελώσεί” δικό της…

Η ενημέρωση για τον διαγωνισμό:

Ο Δήμος Μακρακώμης, προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό άνω των ορίων για την προμήθεια: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΓΚΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ”, με προϋπολογισμό 171.120,00€ (με Φ.Π.Α. 24%).

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Μακρακώμης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimosmakrakomis.gov.gr.

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών: 28/03/2022, ημέρα Δευτέρα. Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 15:00μ.μ.

Ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 01/04/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00π.μ.

Κριτήριο Ανάθεσης της Σύμβασης: είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της τιμής για την συνολική ποσότητα όλων των υπό προμήθεια ειδών.

Σχετικά αρχεία θα βρείτε εδώ.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η ποιητική συλλογή “Με σημαία Παναμά” της Κατερίνας Καραδήμα

Η Κατερίνα Καραδήμα είναι νέο μέλος του Ομίλου και έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή “Με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *