Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σπερχειάδα – Φτέρη : Τα αποτελέσματα των Rapid tests για κορονοϊό – Διευκρινήσεις για την φημολογία για κρούσμα σε μαθήτρια

Πραγματοποιήθηκαν τα rapid tests σε Σπερχειάδα και Φτέρη όπως είχαν προγραμματιστεί και τα αποτελέσματα είναι ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη Σπερχειάδα  έγιναν 100 τεστ και στην Φτέρη  55 τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

Πέρα από αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να σταθούμε σε ένα συμβάν που έγινε νωρίτερα όπου υπήρξε φημολογία για μαθήτρια Λυκείου ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και προκλήθηκε αναστάτωση. Όπως αποδείχθηκε τελικά όμως, θετική είναι  μία κοπέλα που δεν είναι μαθήτρια, το έχει τελειώσει  το σχολείο καθώς και η μητέρα της βρέθηκε θετική.

Πολλά παιδιά όμως και μπράβο τους για την ωριμότητα που επέδειξαν, επειδή κάποια είχαν επαφές με την κοπέλα, με υπευθυνότητα πήγαν και έκαναν τεστ προκειμένου να γνωρίζουν την κατάσταση και αν έχει υπάρξει διασπορά του ιού.

Αντίθετα όμως θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι φαινόμενα κατινιάς και ραδιοαρβύλας,  δημιούργησαν μεγάλη αναστάση και πανικό χωρίς λόγο…. Ειδικά για τέτοια θέματα θα πρέπει να επικρατεί μία σοβαρή αντιμετώπιση και την τρίχα να μην την κάνουμε τριχιά και να παραδειγματιστούμε από τα παιδιά!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πανελλήνιες 2023: Αυτές είναι οι παθήσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων χωρίς εξετάσεις

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νέος πίνακας με τις σοβαρές παθήσεις, βάσει των οποίων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *