Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σπερχειάδα – Σπασμένος αγωγός ύδρευσης στα Κοκκαλάκια Κουφοδέντρων [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Μία βόλτα από την περιοχή Κοκκαλάκια στη Σπερχειάδα στο δρόμο προς Λουτρονέρι, σήμερα  Κυριακή 20/11/2022, παράπλευρα ακόμα υπάρχουν τα πεταμένα στρώματα από πέρυσι αν και ειδοποιήθηκε η Δημοτική αρχή…

Η χωματερή ακόμα υπάρχει και οι αρμόδιοι που όλο ισχυρίζονται ότι καθαρίζουν και απομακρύνουν τακτικά πεταμένα αντικείμενα, ακόμα τίποτα…. Θυμίζουμε στο σημείο αυτό είχαμε υποδείξει με άρθρο την κατάσταση…

Ακόμα πιο  σοβαρό πρόβλημα όμως στην ίδια περιοχή είναι  ότι ο δρόμος προς το Λουτρονέρι ( το ιαματικό νερό για την ψωρίαση) είναι πλυμμηρισμένος από νερά όπως θα δείτε και στο βίντεο… Τα νερά προέρχονται από σπασμένο αγωγό ύδρευσης από αμίαντο που καταλήγει στη δεξαμενή υδραγωγείο Κουφοδέντρων.

Άγνωστο πόσο καιρό συμβαίνει αυτό και είναι  μία ζημιά που ενέχει σοβαρό κίνδυνο μόλυνσης εφόσον πρόκειται για αγωγό ύδρευσης…

Σήμερα Κυριακή 20/11/2022 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης  συνεδριάζει για την εμφιάλωση του νερού στο Μαυρίλο, καλό θα ήταν να αναφερθεί το ζήτημα αυτό….

Τέτοια σοβαρά ζητήματα- προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών και την ποιότητα ζωής, η Δημοτική Αρχή εδώ πρέπει να κάνει πρόσληψη των απαραίτητων ειδικοτήτων π.χ. υδραυλικού και όχι μόνο “τεχνοκρατών” και ειδικών συμβούλων του δημάρχου  με κόστος 23.000€ το μήνα σε μισθούς μαζί με του Δημάρχου για να τον πλαισιώνουν – δείτε εδώ σχετικό άρθρο. Χέρια θέλουμε να μπορούν να δουλέψουν, να αποκαθιστούν βλάβες, να μεριμνούν και να δίνουν λύσεις στα καθημερινά ζητήματα.

Σε κάθε περίπτωση, για τον σπασμένο αγωγό πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να προβούν σε αποκατάσταση αλλά και έλεγχο στην ποιότητα του νερού που φτάνει στα σπίτια των δημοτών.

   

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου για Αλ. Τσίπρα”: Την τελευταία φορά που ασχολήθηκε με τις τράπεζες, τις έκλεισε και με το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο έστειλε το λογαριασμό στους πολίτες”

Αναφέρει σε δήλωση του (3/12/2022) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και κυβερνητικός  εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου: “Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *