Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στα Καμένα Βούρλα το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής

Η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων για μία ακόμη χρονιά θα φιλοξενήσει συνέδριο για τις Ιαματικές Πηγές.

Στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο ‘’Γαλήνη’’ στα Καμένα Βούρλα, θα πραγματοποιηθεί το 2o Παγκόσμιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής. βασικός στόχος είναι η ανάδειξη της Ελλάδας ως  ιαματικός προορισμός σε διεθνές επίπεδο.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής και θα συμμετέχουν εκλεκτοί ιατροί διεθνώς καταξιωμένοι με σκοπό την πλήρη ενημέρωση για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και τις εξελίξεις στην Ιαματική Ιατρική για την συμβολή της στην δημόσια υγεία, με διαλέξεις, workshops και συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας. Οι εργασίες του συνεδρίοιυ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, με φυσική παρουσία και live streaming.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής θα διεξαχθεί με παγκόσμια ιατρική συμμετοχή σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και συνδιοργανώνεται από τις Περιφέρειες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας και τον ΟΠΑΣΤΕ.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, Καθηγητής κ. Κ. Κουσκούκης, θα αναλύσει τη συμβολή της Ακαδημίας στην δημόσια υγεία αναβιώνοντας το πνεύμα του Ιπποκράτη, και αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως θεραπευτικό και σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο της Ιαματικής Ιατρικής αλλά και της Ιατρικής γενικότερα. Η Ιαματική Ιατρική με τη βοήθεια της επιστημονικής τεκμηρίωσης της θερμικής, μηχανικής, χημικής και ειδικότερα της βιολογικής και ανοσολογικής δράσης των ιαματικών φυσικών πόρων, αναδείχτηκε ως μία συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος στην θεραπευτική γκάμα της κλασικής ιατρικής.

Η Ιαματική Ιατρική ως συμπληρωματική θεραπεία βοηθά στην θεραπεία, αποκατάσταση και αποθεραπεία της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας αλλά και προληπτικά, αντιμετωπίζοντας την ασθένεια του γήρατος, με την εφαρμογή προδιαγραφών μακροζωίας και ευζωίας.

Ειδικότερα, η Ιαματική Ιατρική έχει θεραπευτική δράση σε παθήσεις μυοσκελετικού, νευρικού, αναπνευστικού, καρδιαγγειακού, αιμοποιητικού, γαστρεντερικού, ουρολογικού και ενδοκρινολογικού συστήματος καθώς και σε δερματολογικές, γυναικολογικές, αλλεργικές και ωτορινολαρυγγολογικές παθήσεις.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου : 2ο-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

48χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ στο ποιμνιοστάσιό του στο Λευκαδίτι

Άσχημο τέλος είχε 48χρονος κτηνοτρόφος στην ευρύτερη περιοχή του Λιδωρικίου, και πιο συγκεκριμένα στο Λευκαδίτι. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *