Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Υπουργός Χρ. Σταϊκούρας με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ για την ογκολογική κλινική

Ο  Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας  την Παρασκευή 11/3/2022 μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Σκοπός του ήταν η ενημέρωση για το μεγάλο έργο της νέας ογκολογικής κλινικής. Συζήτησε με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέα Κολοκυθά και τον Αναπλ. Διοικητή κ. Καραβάνα,  η πορεία υλοποίησης του έργου «Δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής με Ακτινοθεραπεία».

Το έργο, που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, έχει χαρακτηριστεί ως Έργο Στρατηγικής Σημασίας, θα ωριμάσει – γρήγορα – από το ΤΑΙΠΕΔ,  θα ολοκληρωθεί, το αργότερο, έως το 2025.

Στη συνάντηση δρομολογήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις για την ολοκλήρωση της μελέτης και τη δημοπράτηση του έργου, έτσι ώστε – μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού – να έχουν υλοποιηθεί οι περισσότερες προϋποθέσεις για την υλοποίησή του.

Στις δηλώσεις όλων επισημάνθηκε η άριστη και αδιάκοπη συνεργασία μεταξύ τους,  ότι τηρείται το χρονοδιάγραμμα του έργου και η σπουδαιότητα για την ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αμφιλοχία: Συνεχίζονται έως τις 30 Μαρτίου 2023 οι αιτήσεις συμμετοχής στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων

Συνεχίζονται έως τις 30 Μαρτίου 2023 οι αιτήσεις συμμετοχής στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *