Στη Μεγάρχη, Τρικάλων το ποτάμι θυμίζει θάλασσα

Περνάει μέσα από το Διαλεχτό – Με το βλέμμα στο χωριό της Φωτάδας

Με την κακοκαιρία Emil να χτυπά τον νομό Τρικάλων και τη βροχόπτωση να μην έχει σταματήσει από χθες το βράδυ, τα ποτάμια έχουν ήδη αρχίσει να κατεβάζουν αρκετό νερό. Στη Μεγάρχη, το ποτάμι θυμίζει θάλασσα. Ξεκινώντας από Καλαμπάκα με μεγάλο όγκο νερού, όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, περνάει μέσα από το Διαλεχτό.

Μέχρι αυτή την ώρα, η κατάσταση στην περιοχή των Τρικάλων είναι ελέγξιμη ωστόσο, μεγάλη προσοχή δίνεται στη Φωτάδα με το ποτάμι να έχει αρκετά φερτά υλικά στην κοίτη του.

 

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χαρτογραφεί ανάγκες και προοπτικές για ευάλωτες ομάδες και κοινωνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων FABCOM και PROSECO

Πραγματοποιήθηκαν για τον σκοπό αυτό  δύο συναντήσεις στη Λαμία Η ανάγκη δημιουργίας δομών βραχείας φιλοξενίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *