Δευτέρα , 26 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετείχε στην Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο θεσμός της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας στις 24 και 25 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η Συνδιάσκεψη διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς. Ο θεσμός συνεχίστηκε με κάθε επισημότητα αναδεικνύοντας το κύρος του επαγγέλματος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, την αξία αλλά και σημαντικότητα της ιδιωτικής ασφάλισης.

“Η φετινή θεματολογία αφορούσε πολύ σημαντικά, αλλά και επίκαιρα ζητήματα του κλάδου όπως την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης σε επιχειρήσεις και κατοικίες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και πυρκαγιές που έζησε η χώρα αυτήν την χρονιά.” σημειώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Θανάσης Κυρίτσης ο οποίος συμμετείχε.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Απεγκλωβίστηκε το τρένο που είχε κολλήσει στα Καλάβρυτα λόγω κατολίσθησης

Λόγω κατολίσθησης, σταμάτησε ο Οδοντωτός κι είχαν εγκλωβιστεί 90 επιβάτες Η  κακοκαιρία  (26/2/2024) έφερε μεγάλα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *