Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο 3ο Παμφθιωτικό παιδικό, αθλητικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας

 

“Θα είμαι πάντα στο πλευρό τους, ιδιαίτερα για τα παιδιά που γαλουχούνται με το πνεύμα του αθλητισμού” σημείωσε ο Ηλίας Σανίδας

«Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλία Κ. Σανίδα, στο 3ο Παμφθιωτικό παιδικό, αθλητικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά, εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Καλυβίων «ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» στη Λαμία».

“Παραβρεθήκαμε σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στο 3ο Παμφθιωτικό παιδικό, αθλητικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά, με παράλληλες δράσεις, μεταξύ δημοτικών σχολείων στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Καλυβίων «ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» στη Λαμία, το οποίο διοργάνωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσία του Προέδρου του κ. Λαμπρόπουλου Γιάννη. Κατά την διάρκεια του τουρνουά αγωνίσθηκαν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και απονεμήθηκαν έπαινοι και πλακέτες αναμνηστικές σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες.

Μετά το τέλος του τουρνουά ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε :

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το «Χαμόγελο του Παιδιού», την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νομού Φθιώτιδας, αλλά και όλους τους συνδιοργανωτές που συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης. Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και εγώ προσωπικά, θα είμαι πάντα στο πλευρό τους, ιδιαίτερα για τα παιδιά που γαλουχούνται με το πνεύμα του αθλητισμού. Η σύγχρονη εποχή εμπεριέχει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά με δεδομένα άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Η άθληση και το ομαδικό παιχνίδι επιδρά αναμφίβολα ευεργετικά στους νέους, αποτρέποντάς τους από καταστροφικές και ανούσιες οδούς στη ζωή τους! Ευχαριστώ όλους τους συνδιοργανωτές και συμμετέχοντες στην εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό και την ευγενή άμυλα ανάμεσα στους νέους».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας

Ηλίας Κ.Σανίδας

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων [24/9/2023]

    Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων, 24/9/2023   Πατήστε εδώ στο newsbeast.gr, για να ενημερωθείτε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *