Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο 3ο Παμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά ο Χρήστος Σταϊκούρας

 

“Συγχαρητήρια σε ομάδες, προπονητές και παίκτες για τη συμμετοχή τους στους αγώνες”

Αναφέρει σχετικά ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας για την παρουσία του στο τουρνουά, στα Καλύβια Λαμίας:


“Είχα την ευκαιρία να παραστώ στο 3οΠαμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», στα Καλύβια Λαμίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου, εκτός της δυνατότητας να συγχαρώ ομάδες, προπονητές και παίκτες για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, ξεναγήθηκα στους εξαιρετικούς, σύγχρονους χώρους της ρυμουλκούμενης ιατρικής μονάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», στην αγορά της οποίας πρωτοστάτησε το Υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω ειδικού λογαριασμού, χρηματοδότησε, με 376.428 ευρώ το 2022, την αγορά της κινητής μονάδας, η οποία λειτουργεί ως πολύ-ιατρείο, παρέχοντας υπηρεσίες σε δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, σε ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού και σε νεαρές – ηλικιακά – ομάδες.

Επίσης, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με την ομάδα εθελοντών ΕΠΟΜΕΑ Λοκρών, την οποία πρόσφατα ενισχύσαμε με έναν νέο απινιδωτή.

Τέλος, συναντήθηκα με στελέχη του περιφερειακού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο, μέσα στο έτος, χρηματοδοτήθηκε με 4.000 ευρώ, για την ενίσχυση του εξοπλισμού του.

Με αυτές τις πρωτοβουλίες αποδεικνύουμε ότι στεκόμαστε κοντά στην κοινωνία, δίπλα στον κάθε πολίτη, ιδιαίτερα αυτόν που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 22/9/2023

  Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Παρασκευή 22/9/2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *