Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Δήμο Λοκρών ο Γ. Γρ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Ο Γ. Γ. του Υπυοργείου Περιβάλλοντος συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Θανάση Ζεκεντέ – Τι συζητήθηκε

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Δήμο Λοκρών

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Μανώλης Γραφάκος επισκέφτηκε σήμερα το Δημαρχείο Λοκρών στην Αταλάντη και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ.

Ο Δήμαρχος Λοκρών παρουσίασε τις υποδομές και ανέλυσε τα έργα του Δήμου στον τομέα των αποβλήτων, στην οποία παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ.κ. Μιχάλης Παπανικολάου, Μαρία Τζανακάκη και Έλενα Κυριάκου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Λοκρών κ. Σαμπρίνα Τβισς, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Τσαρούχας, ο προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Συγκοινωνιών κ. Ηλίας Γεωργίτσης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κώστας Θεοφανόπουλος και στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου.

Την παρουσίαση ακολούθησε ενημέρωση για θέματα αποβλήτων από τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Γραφάκο. Συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας Δήμου και Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το τέλος ταφής, τα βιοαπόβλητα, το ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και έγινε μνεία για την ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Μετά το πέρας της συζήτησης ο Δήμαρχος με τον Γενικό Γραμματέα και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας επισκέφτηκαν το ΣΜΑ Αταλάντης, όπου τους υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του Τμήματος ΣΜΑ του Δήμου κ. Γεώργιος Γκλάρας και ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις. Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας επισκέφθηκε το γραφείο κίνησης και τις αποθήκες του Δήμου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στο Κράσι Μαλίων, ένα παραδοσιακό, ορεινό χωριό της Κρήτης βρίσκεται ο γηραιότερος πλάτανος του κόσμου

Στο Κράσι Μαλίων, ένα παραδοσιακό, ορεινό χωριό σε υψόμετρο 600 μέτρων σε απόσταση 46 χλμ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *