Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο επίκεντρο οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις για τις παράλληλες εκδηλώσεις στον Δήμο Μακρακώμης

Διχάζει τον κόσμο η Δημοτική Αρχή έτσι όπως προγραμματίζει τις εκδηλώσεις να γίνονται παράλληλα σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 8/2/2023, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λιάγκας αναφέρθηκε για τις 41 προσλήψεις που έγιναν στον Δήμο και εξέφρασε τον προβληματισμό του.

Επίσης αναφέρθηκε για τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις και να μην υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις όπως έχει ήδη σχεδιαστεί….

Ο Τοπικός Σύμβουλος Σπερχειάδας κ. Δημήτρης Καραντζούνης παρενέβη σημειώνοντας πως έγιναν τα πράγματα στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας  για τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις και την ευθύνη και μόνο έχει η δημοτική αρχή που χρηματοδοτεί την ίδια μέρα και ώρα παράλληλες εκδηλώσεις σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη και ζήτησε να δείξουν στον προτζέκτορα το σχετικό βίντεο  από την συνεδρίαση του Τοπικού συμβουλίου που είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο.

δείτε το βίντεο

«Δεν τηρούν τους κανονισμούς και η Δημοτική Αρχή έχει «στραγγαλίσει & ευνουχίσει» τις Κοινότητες!» εύστοχα υπογράμμισε ο Τοπικός Σύμβουλος και πολλά άλλα που θα ακούσετε στο βίντεο της συνεδρίασης, απάντηση δεν πήρε όμως… “Μούγκα στη στρούγκα” θα έλεγε ο σοφός λαός.

Ο Τοπικός Σύμβουλος παρέθεσε γεγονότα και άσκησε κριτική για όσα έχουν συμβεί σχετικά και με την νυν και την πρώην Δημοτική Αρχή για τον διχασμό μεταξύ των δυο κωμοπόλεων του Δήμου.

Επίσης στις αποκριάτικες εκδηλώσεις έχουν εντάξει και την εκδήλωση του Εμπορικού & Βιοτεχνικού συλλόγου Σπερχειάδας treet food festival στις 18-2-23

Κάνουν τα ίδια όλοι τους και συνεχίζουν να διχάζουν τον κόσμο με εκδηλώσεις που γίνονται ταυτόχρονα σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη!

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν σε επανέκδοση, την αριστουργηματική ταινία «Salo,120 Μέρες στα Σόδομα» του Πιέρ Πάολο Παζολίνι.

Ελεύθερη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του μαρκήσιου ντε Σαντ, η δράση του οποίου μεταφέρθηκε στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *