Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ συνομίλησε με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Φθιώτιδας και παραγωγικούς φορείς του τόπου

Στην Λαμία και στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Εκπροσώπους των Επαγγελματικών φορέων και να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι εκπρόσωποι των φορέων στις παρεμβάσεις τους αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Φθιώτιδας, που αποτελούν & τη μεγάλη πλειοψηφία των μελών τους.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Κυρίτσης, επισήμανε ότι πάνω από το 90% των επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου αποτελούν πολύ μικρές και ατομικές επιχειρήσεις οι οποίες από την κρίση του 2008 μέχρι σήμερα δέχονται αλλεπάλληλες πιέσεις. Στάθηκε ιδιαίτερα στο κόστος της ενέργειας, στην αδυναμία πρόσβασης σε τραπεζικό δανεισμό, στα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα που κατευθύνονται στις μεγάλες επιχειρήσεις, στα “κόκκινα” δάνεια που παραμένουν ο μεγάλος βραχνάς, στις επιπτώσεις από την πανδημία του κορονοϊού κα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την υποδοχή και την ενημέρωση, τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του, έχουν επαφή με εμπορικούς & επαγγελματικούς φορείς σε όλη τη χώρα, προκειμένου να καταγράφουν τα ζητήματα που απασχολούν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και να επεξεργάζονται προτάσεις βιώσιμες και ρεαλιστικές, προκειμένου να προωθούνται στην Κεντρική Διοίκηση.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στέφανος Τσιτσιπάς για τελικό του Australian Open: Πάμε να το πάρουμε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Australian Open, μετά τη νίκη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *