Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Στο ΕΣΠΑ “πράσινα σημεία” δήμων της Στερεάς Ελλάδας, με προϋπολογισμό πάνω από 3.000.000 €

Στο ΕΣΠΑ τα “Πράσινα Σημεία” των Δήμων Λεβαδέων, Χαλκιδέων, Λαμιέων και Αμφίκλειας – Ελάτειας με προϋπολογισμό άνω των 3.000.000 €

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αξιολόγησης,εκδόθηκε ο οριστικός πίνακας και εντάσσονται οι ακόλουθες πράξεις στο ΕπιχειρησιακόΠρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και συγκεκριμέναστη Δράση «Δηµιουργία “Πράσινων Σηµείων” και δικτύωσή τους»:

1. «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ», με δικαιούχο τονΔήμο Λεβαδέων και με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 867.240,28 €.
2. «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ(Green Point) ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ», με δικαιούχοτον Δήμο Χαλκιδέων και με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 1.182.011,14 €.
3. «Πράσινο Σημείο Δήμου Λαμιέων», με δικαιούχο τον Δήμο Λαμιέων και με επιλέξιμηδημόσια δαπάνη ύψους 519.850,75 €.
4. «Πράσινο Σημείο Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας», με δικαιούχο τον Δήμο Αμφίκλειας -Ελάτειας και με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 489.627,84 €.

«Η Διαχειριστική μας Αρχή ολοκλήρωσε την αξιολόγηση, προκειμένου να ενταχθούν και ναμπουν στο στάδιο της υλοποίησης τέσσερα πολύ σημαντικά έργα για τους δήμουςΛεβαδέων, Χαλκιδέων, Λαμιέων και Αμφίκλειας – Ελάτειας. Συνολικά, εγκρίθηκανχρηματοδοτήσεις ύψους άνω των 3.000.000 ευρώ για τη δημιουργία “Πράσινων Σημείων”. Τιςαμέσως επόμενες μέρες θα γίνει τα ίδιο και για την πρόσκληση χρηματοδότησης έργωνδιαχείρισης βιοαποβλήτων», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

51χρονος προσπάθησε να βιάσει γυναίκα και να την πετάξει από μπαλκόνι…

Η γυναίκα φώναζε «θα με πετάξει κάτω» και ζητούσε βοήθεια. Επενέβησαν Αστυνομικοί της  ομάδας ΔΙΑΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *