Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Μοσχοχώρι ο Γιάννης Οικονόμου – Στο επίκεντρο το αρδευτικό έργο των 2.200.000€

 

Ο Γιάννης Οικονόμου στο Μοσχοχώρι για το αρδευτικό 2,2 εκ. ευρώ

Ο Υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής ενημερώνει για την συνάντηση που είχε (25/4/2023)  με φορείς και κατοίκους στο Μοσχοχώρι Λαμίας

 

“Το απόγευμα βρέθηκα στο Μοσχοχώρι, συναντήθηκα και συνομίλησα με κατοίκους.

Eίχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το αρδευτικό έργο ύψους 2,2 εκ. ευρώ που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα και θα έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή ενός κλειστού αρδευτικού δικτύου που θα καλύψει πάνω από 2,5 χιλιάδες στρέμματα στην περιοχή.

Ένα έργο που στη νέα μας τετραετία θα συμπληρωθεί με νέες παρεμβάσεις για να καλύψει και τα υπόλοιπα 1500 στρέμματα που δεν θα καλυφθούν σε αυτή τη φάση.

Μιλήσαμε, παράλληλα, για τις πρωτοβουλίες που έλαβε η Κυβέρνηση για να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα στο σύνολό του, τις δυνατότητες που δίνει η νέα ΚΑΠ, τις ενισχύσεις που δόθηκαν και τις αποζημιώσεις στις καλλιέργειες που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα.

Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι παραγωγοί μας στον κάμπο του Σπερχειού και σε όλη τη Φθιώτιδα γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι για τέσσερα χρόνια είχαν μια Κυβέρνηση που στάθηκε δίπλα τους κάθε στιγμή αυτής της πρώτης μας θητείας με έργα και πρωτοβουλίες και ότι δεν έμεινε κανένας μόνος του.

Για αυτό και στις εκλογές της 21ης Μαΐου πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, να βρίσκεται ο τόπος μας #πάνταμπροστάτώραπιοδυνατά”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ανοικτή πρόσκληση εθελοντισμού από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Ανοικτή πρόσκληση εθελοντισμού από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς Αν είσαι απ’ αυτούς που τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *