Τετάρτη , 4 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Θ. Καραΐσκος: “Οι εξελίξεις στον υγειονομικό τομέα χρειάζονται τολμηρές δράσεις και λύσεις”

 

Μαζί με στελέχη του συνδυασμού του “Περήφανη Πόλη”, ο Δήμαρχος Λαμιεών κ. Θύμιος Καραΐσκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λαμίας.

“Σήμερα επισκεφθήκαμε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα στις επάλξεις, δίπλα σε όσους τους έχουν ανάγκη.
Συζητήσαμε με το Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και γιατρό του νοσοκομείου Χρήστο Γεωργίου, τους επικεφαλής των ιατρικών τμημάτων και όλους τους επαγγελματίες υγείας τη δυνατότητα της περαιτέρω στελέχωσης του νοσηλευτικού ιδρύματος και ενίσχυσης με ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό.

Διαχρονικά στηρίζουμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τον κ. Κολοκυθά σε κάθε τους προσπάθεια για την ενίσχυση και αναβάθμιση και του νοσοκομείου μας.” δήλωσε ο κ. Θύμιος Καραΐσκος.

“Η υγειονομική κρίση που περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια δοκίμασε τις αντοχές όλων μας. Μας έκανε πιο δυνατούς και ενίσχυσε τη συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και υγειονομικού προσωπικού.

Οι εξελίξεις στον υγειονομικό τομέα χρειάζονται τολμηρές δράσεις και λύσεις για να προσφέρουμε στους πολίτες κάθε στιγμή, κάθε μέρα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας.” σημείωσε ο κ. Καραΐσκος.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το Μετρό

  Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την  Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 Ο Πρωθυπουργός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *