Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που πνίγηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που πνίγηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα στο ύψος της παλαιάς εθνικής οδού Αμφιλοχίας – Άρτας.

Η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο όπως φαίνεται εξετράπη της πορείας του και έπεσε στον Αμβρακικό Κόλπο με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός να χάσει τη ζωή του.

Οι συγγενείς του 27χρονου που είχαν ανησυχήσει για την εξαφάνισή του, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 23/12 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ειδοποίησαν την Κυριακή 22/12 το πρωί τις αρχές και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική, ενώ ιδιώτης δύτης έκανε έρευνες στη θαλάσσια περιοχή.

Προανάκριση για τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου στη θάλασσα διενεργεί το Λιμενικό, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 27χρονου.

Ο νεαρός ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα του Αμφιλόχου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Αρώματος Βαρετάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός ενδεχομένως έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω υπερβολικής ταχύτητας ή ολισθηρότητας του δρόμου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πού μπορείς να ψυχαγωγηθείς δωρεάν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου στην Αθήνα

Πρώτος μήνας του 2025 και συνεχίζουμε να σας προτείνουμε ενδιαφέρουσες δωρεάν βόλτες, για την Παρασκευή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *