Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο πλευρό των δημοτών που έχουν ανάγκη βρίσκεται ξανά ο Δήμος Καρπενησίου, στηρίζοντάς τους οικονομικά

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 300,00€ σε γυναίκα 62 ετών, προκειμένου να καλυφτούν οικονομικές ανάγκες αποπληρωμής λογαριασμών και λοιπών υποχρεώσεων των μελών της οικογένειας της.

Η γυναίκα ζει με την κόρη της στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Και τα δύο μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν θέματα υγείας. Το τελευταίο διάστημα η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα (δυσβάστακτοι λογαριασμοί ΔΕΚΟ κ.λπ.) και με τα υπάρχοντα εισοδήματα δεν είναι σε θέση να αποπληρωθούν, ενώ ήδη βρίσκονται και σε διαδικασία διακανονισμού με τη ΔΕΗ από προηγούμενες οφειλές.

Επίσης χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 500,00€ σε άνδρα 55 ετών προκειμένου να καλυφθούν έξοδα μετακίνησης που απαιτούνται για ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες εκτός Ευρυτανίας. Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι διαζευγμένος και ζει μόνος στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

Είναι άνεργος και το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πρέπει να μεταβεί εκτός Ευρυτανίας για περεταίρω ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες. Η εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 800,00€ για την κάλυψη δαπάνης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, είναι εγγεγραμμένη στον Προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Καρπενησίου θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή.

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών – Συνάντηση με τον Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη

Για ζητήματα των λιμενικών ενημερώθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Σαρακιώτης Πραγματοποιήθηκε στη Λαμία την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *