Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας συναντήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου

Με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, συναντήθηκε και συζήτησε ο Υφυπουργός και  Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ο κ. Οικονόμου,  “Νέοι άνθρωποι, διακεκριμένοι έμποροι της πόλης μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη αναγέννησης του Εμπορικού Συλλόγου έτσι ώστε να γίνει όχημα ανάπτυξης.”

Αναλυτικά ανέφερε σχετικά  με την συνάντηση:

“Σήμερα το πρωί είχα τη χαρά να έχω μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας. Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι νέοι άνθρωποι, διακεκριμένοι έμποροι της πόλης μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη αναγέννησης του Εμπορικού Συλλόγου έτσι ώστε να γίνει όχημα ανάπτυξης. Θα είμαι στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

Ήταν μία συζήτηση που δεν έμεινε μόνο στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά επικεντρώθηκε στις δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης. Προοπτικές ανάπτυξης που αποτυπώθηκαν ξεκάθαρα στις δύο μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενήσαμε τον Σεπτέμβριο στον τόπο μας, το EKO Acropolis Rally και τη LamiaExpo. Με δεδομένη την έντονη οικονομική και τουριστική επίδραση η  Λαμία διαθέτει όλα εκείνα τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να την καταστήσουν ένα σημαντικό πόλο έλξης στην καρδιάς της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο κόσμος της αγοράς, οι άνθρωποι της προκοπής, πάρά το ομολογουμένως ταραγμένο διεθνές περιβάλλον, δεν το βάζουν κάτω. Η #Λαμία, χρειάζεται ένα τοπικό ολιστικό σχέδιο, που θα καλύπτει κάθε πλευρά της τοπικής ζωής σε όλο το Νομό. Ένα σχέδιο που θα λαμβάνει υπόψη του τη διάσταση του δημογραφικού προβλήματος και δεν θα μένει στο σήμερα, αλλά θα στοχεύει στο αύριο. Η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και η εξασφάλιση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου για όλους αποτελεί πάγια δέσμευση της Κυβέρνησης μας.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επιστολή – βόμβα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ισπανία

Η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μαδρίτη έλαβε μια επιστολή παρόμοια με τις πέντε επιστολές-βόμβα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *