Breaking News

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Θέμης Χειμάρας για τις ενισχύσεις που εκκρεμούν στους παραγωγούς

“Στη συνάντηση με τον Προέδρο κ. Ευάγγελο Σημανδράκο και τον Αντιπρόεδρο κ. Κυριάκο Μπαμπασίδη του ΟΠΕΚΕΠΕ, έθεσα το σοβαρό ζήτημα καταβολής των υπολοίπων ενισχύσεων που εκκρεμούν από προηγούμενα έτη, στους παραγωγούς” αναφέρει ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας για την νέα πρωτοβουλία του.

Ο κ. Χειμάρας, ενημερώθηκε  ότι έχει αποφασιστεί από το ΔΣ του Οργανισμού και σύντομα ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες ανάθεσης σε τεχνικό σύμβουλο του έργου, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να διενεργηθούν οι απαραίτητοι διοικητικοί έλεγχοι και να ολοκληρωθεί η πληρωμή εκκρεμοτήτων παλαιών ετών.

Επίσης,  σχετικά με την προετοιμασία καταβολής των ενισχύσεων του 2022,  ενημερώθηκε ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις.

Δες επίσης

Τέλος η φαλάκρα; Νέος φυτικός ορός συνδέεται με επανεμφάνιση μαλλιών σε λίγες μόνο εβδομάδες!

Ο ορός προέρχεται κατά βάση από συστατικά από το φυτό Centella asiatica Ελπιδοφόρα είναι τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *