Breaking News

Στον Υφυπουργό Γ. Οικονόμου η Δήμαρχος Στυλίδας Β. Στεργίου

Η Δήμαρχος Στυλίδας κ. Βιργινία Στεργίου συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Οικονόμου

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των ελαιοπαραγωγών της Ανατολικής Φθιώτιδας, η πολιτική του Υπουργείου για την προβολή και προώθηση της ελιάς και του ελαιολάδου και τρόποι αναβάθμισης της αλιείας και της κτηνοτροφίας.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε στο να συνεχίσει τη προσπάθεια που ξεκίνησε ως βουλευτής για την ενίσχυση των ελαιοπαραγωγών καθώς και του συνόλου των αγροτών σε πολλαπλούς τομείς.

Τέλος, συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της άρδευσης και ο ίδιος υποσχέθηκε να υποστηρίξει την προσπάθεια του Δήμου Στυλίδας για έργα που αφορούν στην αντικατάσταση και εξυγίανση του αρδευτικού δικτύου.

Δες επίσης

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε νεαρός στο σπίτι του στη Λαμία

Απέραντη θλίψη για τον χαμό 16χρονου αγοριού… Τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην πόλη της Λαμίας.. Νεαρός, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *