Breaking News

Στραγγαλίστηκε 83χρονη – Ύποπτος ο γιος της…

Νέο άγριο έγκλημα συγκλονίζει το πανελλήνιο…

Ηλικιωμένη, 83 ετών, στραγγαλίστηκε, ενώ ως ύποπτος για τη δολοφονία προσήχθη και κρατείται ο 59χρονος γιος της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που αναφέρει το dikaiologitika.gr, ο 59χρονος φέρεται να ειδοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης γραφείο τελετών προκειμένου να δρομολογηθεί η κηδεία της ηλικιωμένης μητέρας του, αναφέροντας ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου.

Παραγγέλθηκε όμως νεκροψία – νεκροτομή και η σορός της 83χρονης μεταφέρθηκε σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και προήλθε από συμπίεση λαιμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Υπό αυτές τις συνθήκες ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του γιου της. Αφού εντοπίστηκε προσήχθη στην Ασφάλεια Γρεβενών όπου μέχρι αργά το βράδυ ήταν σε εξέλιξη η εξέτασή του.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα κάνει αύριο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

dikaiologitika.gr

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Δες επίσης

Ο Δήμος Λοκρών βραβεύτηκε με το Βραβείο Καινοτομίας «Μιχάλης Χρηστάκης»

Βράβευση του Δήμου Λοκρών με το Βραβείο Καινοτομίας «Μιχάλης Χρηστάκης» Ο Δήμος Λοκρών διακρίθηκε την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *