Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συγκινητική η μεγάλη προσέλευση των Λαρισαίων στην Κεντρική Πλατεία “Κανείς Μόνος” «συμμετέχω, συναισθάνομαι, στηρίζω, συμβάλλω, ενώνω, νιώθω, βοηθώ, αγωνιώ, συμπαραστέκομαι, προσπαθώ, και πάνω από όλα ΕΛΠΙΖΩ».

Συγκινητική ήταν από το πρωί η μεγάλη προσέλευση των Λαρισαίων στην Κεντρική Πλατεία, όπου με πρωτοβουλία του Εθελοντικού Κοινωνικού Δικτύου #Κανείς Μόνος»,  τη στήριξη της δράσης από τη Βουλευτή του νομού  Ευαγγελία Λιακούλη και το Κοινωνικό Παντοπωλείο,  οργανώθηκε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς του νομού μας .

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Δίκτυο #Κανείς Μόνος, επισημαίνει τα εξής:

«Σήμερα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας η αγάπη του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Με πυξίδα αυτή την αγάπη, συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένων νερών, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και υπνόσακοι, συσκευασμένη τροφή και άλλα πολύτιμα αγαθά για τους Ανθρώπους μας που βρίσκονται σε πρωτοφανή ανάγκη, αφού οι κακοκαιρία τους μετέτρεψε σε «πρόσφυγες» στον ίδιο τους τον τόπο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες όσοι προσήλθαν με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, δεν είναι αρκετό για τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της Λάρισας στη δράση μας, που έγινε με τη συνεργασία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας και την στήριξη της βουλευτή του νομού Ευαγγελίας Λιακούλη, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε. Ωστόσο, η ανθρωπιστική και περιβαλλοντική κατάρρευση που γνωρίζει αυτές τις ημέρες ο τόπος μας και κυριολεκτικά «αλλάζει τον χάρτη» όλων όσων ξέραμε, θα ήταν ακόμη πιο δυσβάσταχτη, αν οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίες δεν έδιναν δυναμικό «παρών», προσφέροντας είτε από το περίσσευμά τους, είτε από το υστέρημά τους, στην δράση του Δικτύου μας.

Οι πολίτες που συμμετείχαν στην δράση μας είναι ο «αέρας» που γεμίζει τα «πανιά» μας και ενδυναμώνουν με το παράδειγμά τους λέξεις, όπως το «συμμετέχω, συναισθάνομαι, στηρίζω, συμβάλλω, ενώνω, νιώθω, βοηθώ, αγωνιώ, συμπαραστέκομαι, προσπαθώ, και πάνω από όλα ΕΛΠΙΖΩ». Μόνο έτσι το «καθένας χωριστά» γίνεται ένα μεγάλο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και μια συλλογική αγκαλιά, για να χωρέσουν μέσα ξανά όλοι οι πληττόμενοι πολίτες της Θεσσαλίας. Σας ευχαριστούμε που, για μια ακόμη φορά, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Υποκλινόμαστε στη Λάρισα της ανθρωπιάς! Καλή Αντάμωση»

www.larissanet.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπή ρεύματος στο Καινούργιο Φθιώτιδας

  Ενημερωθείτε για την διακοπή ρεύματος στο Καινούργιο Φθιώτιδας  Προγραμματισθείσα διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *