Breaking News

Συμβολικός αποκλεισμός από αγρότες και κτηνοτρόφους στους Ευζώνους σήμερα

Σε συμβολικό αποκλεισμό περίπου μιας ώρας του τελωνείου των Ευζώνων, προχώρησαν το βράδυ αγρότες και κτηνοτρόφοι της Παιονίας.

«Εμείς θα παραμείνουμε εδώ στους Ευζώνους και θα περιμένουμε να έρθουν από την Αθήνα οι εκπρόσωποί μας για να αποφασίσουμε. Άλλωστε τα φλέγοντα θέματα της κτηνοτροφίας δεν τα άγγιξε καν ο πρωθυπουργός», είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Παιονίας, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό και το μεσημέρι, παραμένουν συγκεντρωμένοι στο χώρο του τελωνείου χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν τη διέλευση.

www.zougla.gr

Δες επίσης

“Δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης το 2027”

Κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης το 2027 έδωσε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *