Κυριακή , 25 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση διαπαραταξιακής επιτροπής του Δ. Σ. Λαμιέων με το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας

Με τους κ.κ. Φώτη Σερέτη  και Ανδρέα Κολοκυθά συναντήθηκε η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δ. Σ. Λαμιέων για τα ζητήματα του Νοσοκομείου Λαμίας

Μετά από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων της 12ης Σεπτεμβρίου 2022 και την ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε σε αυτή, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2022, συνάντηση της διαπαραταξιακής Επιτροπής που ορίστηκε στην ίδια συνεδρίαση, με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά .

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Διοικητή, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Στασινός και Βασίλειος Κυριακάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Ντούζγος και Θόδωρος Αρναούτογλου.

Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση και ανάλυση των όσων εκτέθηκαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση και γενικά των θεμάτων τα οποία απασχολούν το Νοσοκομείο της Λαμίας.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν, στο πλαίσιο που θέτει η συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου και προωθηθούν για επίλυση συγκεκριμένα θέματα στη κατεύθυνση διασφάλισης της ομαλής και αναβαθμισμένης παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Από τη πλευρά του Δήμου Λαμιέων εκφράστηκε η βούληση που διατυπώθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, να μελετηθεί και διερευνηθεί ένα πλαίσιο κινήτρων που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες υγείας.

Εκκρεμεί και η συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας για το ίδιο θέμα, μετά από αίτημα του Δημάρχου Λαμιέων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Σύγκρουση Στ. Κασσελάκη – Ολ. Γεροβασίλη, δεν γίνονται εκλογές

Σύγκρουση του Στέφανου Κασσελάκη με την Όλγα Γεροβασίλη. Δεν γίνονται εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *