Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση Γ. Οικονόμου με στελέχη του ΕΦΚΑ στη Λαμία

Με στελέχη του ΕΦΚΑ στη Λαμία συναντήθηκε την Παρασκευή 20/1/2023 ο Υφυπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου.

Αναφέρει σχετικά με την συνάντηση ο λαμιώτης Υφυπουργός:

“Συναντήθηκα σήμερα στη Λαμία με στελέχη του ΕΦΚΑ. Πρόκειται για μια υπηρεσία που σε τοπικό, αλλά και περιφερειακό, επίπεδο σηκώνει μεγάλο βάρος για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή των πολιτών.

Στην απονομή των συντάξεων, όπως σε όλη την χώρα, έτσι και εδώ έχουν γίνει σπουδαία βήματα και οι πολίτες του Nομού μας το γνωρίζουν από την προσωπική τους εμπειρία. Όμως, μένουν πολλά ακόμη να γίνουν ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη δομή του ΕΦΚΑ στη Λαμία.

Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να αξιοποιήσω τη σημερινή συζήτηση και κυρίως τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δυσκολεύουν τη δουλειά τους, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ταχύτητα παραγωγής έργου. Άλλωστε, και το προηγούμενο διάστημα με στοχευμένες παρεμβάσεις αντιμετωπίστηκαν έως ένα σημείο προβλήματα που χρόνιζαν.

Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας στο επίπεδο ανταπόκρισης του ΕΦΚΑ στην αποστολή του και κυρίως στις υπηρεσίες στον πολίτη, μαζί με τους εργαζόμενους, πετύχαμε πολλά.

Με σχέδιο και συνεργασία θα πετύχουμε περισσότερα.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Παράταση της χορήγησης ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ρεύματος σε ευάλωτους καταναλωτές

Ο Δήμος Λαμιέων ενημερώνει για την παράταση του μέτρου χορήγησης ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ρεύματος σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *