Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση Γ. Στύλιου και Κ. Μπαγινέτα με την Υπουργό Γεωργίας και Υδάτινων Πόρων και τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Στύλιος, και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του ΥπΑΑΤ, κ. Κ. Μπαγινέτας μαζί με υπηρεσιακή αντιπροσωπεία, συναντήθηκαν σήμερα με την Υπουργό Γεωργίας και Υδάτινων Πόρων της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, κα Begard Talabani, τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, κ. Daban Shadala και υψηλόβαθμους Κούρδους αξιωματούχους.

Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της προηγηθείσας επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, κ. Masrour Masoud Barzani στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 2021, όπου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κ. Κ. Μητσοτάκη συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας που διανοίγονται με επίκεντρο τον οικονομικό και πολιτιστικό τομέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με την Περιφέρεια του Ιρακινού Κουρδιστάν, στο πλαίσιο της αγροτικής διπλωματίας, με έμφαση στα ζητήματα εμπορίου και ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης με την πρόωρη αποπληρωμή δανείων θα ζημιώσει σίγουρα τη χώρα

Κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφαση για πρόωρη αποπληρωμή δανείων της χώρας ασκεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *