Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση Γιάννη Οικονόμου με την Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθ. Στιβακτή

Στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας ο Γιάννης Οικονόμου

Με την κα Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και πρ. Υπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου.

Αναφέρει σχετικά ο κ. Οικονόμου για την συγκεκριμένη συνάντηση εργασίας:

“Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους Δημάρχους της Φθιώτιδας, είχα σήμερα συνάντηση εργασίας με την Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας, κ. Σούλα Στιβακτή και μέλη της Δημοτικής Αρχής.
Συζητήσαμε για την ανάγκη αντιμετώπισης του αυξημένου ενεργειακού κόστους, για κρίσιμες υποδομές που συνδέονται με την υγεία, την παιδεία, τον πρωτογενή τομέα, την διαχείριση των αδέσποτων και την Πολιτική Προστασία.

Μιλήσαμε για την πορεία υλοποίησης σειράς παρεμβάσεων που από κοινού με την δημοτική Αρχή δρομολογήσαμε το προηγούμενο διάστημα αλλά και για την ανάγκη σχεδιασμού και διεκδίκησης αναπτυξιακών παρεμβάσεων που θα δώσουν προοπτική στο Δήμο και θα αντιμετωπίσουν και την έντονη δημογραφική πίεση που υπάρχει.

Με την σημερινή συνάντηση, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών με την τοπική αυτοδιοίκηση στο νομό μας. Στόχος μου είναι να ενισχύσω με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των δημοτικών Αρχών τόσο στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της καθημερινότητας και των άμεσων αναγκών όσο και στην επίτευξη αναπτυξιακών στόχων ευρύτερου χρονικού ορίζοντα.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία

Αγώνας Play Off της Stoiximan Super League Την ομάδα του Παναθηναϊκού  αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Λαμία  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *