Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση της δημοτικής παράταξης «Λαμία στο Κέντρο» με το προεδρείο της Δημοτικής Κοινότητας Λαμίας

Στις 29 Οκτωβρίου 2020 με πρωτοβουλία των τριών δημοτικών συμβούλων του «Λαμία στο Κέντρο», κ.κ. Παναγιώτη Στασινού, Νίκου Πάπουτσα και Γιώργου Παπανικολάου, και της κοινοτικής συμβούλου της παράταξης, κα. Δήμητρας Αρναούτογλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Τάκη Συλεούνη, και τον Αντιπρόεδρο, κ. Γιάννη Ζαλαώρα, της Δημοτικής Κοινότητας Λαμίας.

Κεντρικό ζήτημα της συνάντησης υπήρξε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαβούλευση. Επιπλέον, έγινε συζήτηση σχετικά με τις ομόφωνες αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου για παρεμβάσεις στις υποδομές, τους κοινόχρηστους χώρους, το κυκλοφοριακό ζήτημα, καθώς και τη διαχείριση του πρασίνου. Τέλος, δόθηκε μεγάλη σημασία στις δυνατότητες αναβάθμισης και τις προοπτικές αξιοποίησης ζωτικών για την πόλη μας χώρων, όπως η παλαιά Λαμία, το στρατόπεδο Τσαλτάκη, ο λόφος Μιχαήλ και Γαβριήλ και το Ισιαδάκι, προς όφελος των πολιτών.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της σταθερής επικοινωνίας αλλά και συνεργασίας της δημοτικής παράταξης και των εκπροσώπων της Δημοτικής Κοινότητας για την προώθηση θέσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο με σταθερό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των δημοτών.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League

  Εκτός έδρας έχει αγώνα η Λαμία για την επόμενη αγωνιστική   Το Σάββατο 23/9/2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *