Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Θ. Καραΐσκου με τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Συνάντηση με τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και ξενάγηση στην Πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου και το Παλαιό Δημαρχείο από το Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο

Μια εκπαιδευτική περιήγηση σε σημαντικές περιόδους της Λαμιώτικης Ιστορίας περιελάμβανε η συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου με τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού το πρωί του Σαββάτου, τα οποία έμαθαν για την πλούσια πολιτιστική και αυτοδιοικητική κληρονομιά της πόλης.

Συγκεκριμένα η ιστορική περιήγηση των παιδιών αφορούσε την ονοματοδοσία της Πλατείας Αλέκου Κοντόπουλου σε ένδειξη τιμής και μνήμης του σπουδαίου Λαμιώτη ζωγράφου-εικαστικού καθώς και της οδού Σκληβανιώτη από τον πρώην Δήμαρχο που άσκησε τα καθήκοντα του για τρεις χρονικές περιόδους.

Παράλληλα ακολούθησε ξενάγηση στο Παλαιό Δημαρχείο της πόλης με τους μαθητές να απευθύνουν ερωτήματα σχετικά με την ιστορία της πόλης στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο ο οποίος απάντησε σε όλες τις απορίες των παιδιών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, δίνοντας τους παράλληλα και συμβολικά εκπαιδευτικά δώρα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι πρώιμες εμπειρίες της ζωής μπορούν να επηρεάσουν τη δραστηριότητα των γονιδίων μας πολύ αργότερα και ακόμη και να επηρεάσουν τη μακροζωία

Ζήσης Ψάλλας Οι πρώιμες εμπειρίες της ζωής μπορούν να επηρεάσουν τη δραστηριότητα των γονιδίων μας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *