Δευτέρα , 20 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεχίζονται οι αντεγκλήσεις για το θέμα της χωροθέτησης του Καρβουνιάρη στα Τρίκαλα

Με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, θα συνεχίσουν τη διεκδίκηση της επιστροφής του θρυλικού Καρβουνιάρη στην πλατεία του ΟΣΕ, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Τριανταφύλλου στο Trikalanews.gr το ζήτημα που έχει προκύψει αφορά κυρίως την αθέτηση της αρχικής συμφωνίας για επιστροφή του Καρβουνιάρη στη θέση που ήταν εδώ και χρόνια αλλά και την μη πρόθεση από πλευράς της δημοτικής αρχής, να γίνει μια συζήτηση με τους εμπλεκόμενους στο θέμα να κάνουν τις προτάσεις τους.

Μάλιστα, ο κ. Τριανταφύλλου αναφέρει ότι την εβδομάδα που μας πέρασε, γερανοί ξεκίνησαν τις διαδικασίες να σηκώσουν τα βαγόνια, αλλά δεν έξαφνα σταμάτησαν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι δόθηκε σχετική εντολή.

Ο κ. Κωτούλας, πρόεδρος της e-trikala που διαχειρίζεται τα θέματα του Μύλου των Ξωτικών, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Λέσχης, δεν αποσαφήνισε αν και γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ τόνιζε ότι το βαγόνι – το οποίο εδώ και χρόνια λειτουργεί ως έδρα του Συλλόγου Φίλων του τρένου με συνεχείς δράσεις – ανήκει στο Δήμο, πυροδοτώντας βέβαια ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Λαμία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Θα μιλήσει σε εκδήλωση στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης στις 27/3/2023 Στην πόλη της Λαμίας θα βρεθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *