Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεδρίασε στην Αταλάντη το Επιμελητήριο Φθιώτιδας – Η δωρεά του στον Εμπορικό Σύλλογο [εικ.]

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας δώρισε έναν απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αταλάντης

Συνεδρίασε την Τετάρτη 7 Ιουνίου το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην Αταλάντη, στην έδρα του Δήμου Λοκρών, στο πλαίσιο των ανοικτών συνεδριάσεων με όλους τους τοπικούς και παραγωγικούς φορείς εκτός της έδρας της Περιφερειακής μας Ενότητας, της Λαμίας.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Κυρίτσης & το ΔΣ του Επιμελητηρίου, δώρισαν έναν απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αταλάντης. Τον απινιδωτή παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΑΠΗ & ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αταλάντης κ.κ. Γ. Ανεστόπουλος & Θ. Παπαγόρας αντίστοιχα, τον οποίο και θα τοποθετήσουν σε κεντρικό σημείο της πόλης ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος από όλους σε περίπτωση ανάγκης.

Παρόντες επίσης ήταν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Θανάσης Ζεκεντές, ο πρώην Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημ. Σύμβουλος κ. Ν. Ανεστάκος, η πρώην Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου και υποψήφια Δήμαρχος κ. Μ. Γιαννοπούλου, η Αντιδήμαρχος Μακρακώμης κ. Β. Αρβανίτη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης κ. Μ. Παπανικολάου, ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης και πρώην μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Σ. Κοντογεώργος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Η. Κεφαλάς & ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Φθιώτιδας κ. Λ. Μπράζας.

“Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Λοκρών κ. Θανάση Ζεκεντέ καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την όμορφη φιλοξενία.” σημειώνει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στη Λάρυμνα

  Εγκαίνια Γηπέδου Μπάσκετ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών Ο Δήμος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *