Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεδριάζει στις 22/1, το Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας, μετά από δύο αναβληθείσες συνεδριάσεις

Δείτε την πρόσκληση για την συνεδρίαση στις 22/1/2022 – μετά από δύο αναβολές- του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Κοινότητας  εξακολουθεί,  όσο τον αφήνουν οι Αρχές και περνάει σε άλλο στάδιο, το παιχνίδι της κολοκυθιάς.

Γιατί αυτή η συνεδρίαση γίνεται επειδή αναβλήθηκαν οι δύο προηγούμενες αφού παρέστη μόνο ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καραντζούνης. Ούτε ο Πρόεδρος, ούτε ο Γραμματέας…

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Καραντζούνης:

“Δεν μπω στην λογική να παίξω το παιχνίδι της κολοκυθιάς, το είχα δηλώσει εξ αρχής και προεκλογικά…Ο Πρόεδρος και άλλοι Τοπικοί Σύμβουλοι θέλουν να το συνεχίζουν… Επειδή ξέρω πως το παίζει, ξέρω και πώς θα κάνει τις συνεδριάσεις από εδώ και πέρα. Το θέμα είναι ότι το Τοπικό Συμβούλιο δεν ανταποκρίνεται έτσι στο ρόλο του για την Σπερχειάδα που υπάρχουν σημαντικά ζητήματα… Στο θέμα της συνεδρίασης, τι θα αποφασίσουμε όπως γράφει στην πρόσκληση. Σημειώνω δε, ότι δεν καλεί με την πρόσκληση  του, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Σπερχειάδας και Εντεταλμένο Σύμβουλο Δ.Ε. Σπερχειάδας. Γιατί άραγε;”

Προφανώς η πρόσκληση είναι έτσι διότι δεν επιθυμεί να γίνουν ανακοινώσεις/ερωτήσεις για να μην μαθαίνει ο κόσμος τίποτα…Αλλά τι κάνει; Κρύβεται καλά πίσω από τις επαναληπτικές συνεδριάσεις που δεν επιτρέπεται να συζητηθεί  τίποτα  άλλο εκτός από τα τακτικά θέματα. Καμία συζήτηση, καμία τοποθέτηση…

Σε ερώτηση τηλεφωνικά  του κ. Καραντζούνη προς τον Γραμματέα – αν και είναι σε άδεια- αν υπάρχουν εισηγήσεις, τον ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν. Τον Πρόεδρο, τον κάλεσε ο Τοπικός Σύμβουλος  δύο φορές  στο κινητό τηλέφωνο του και δεν απάντησε…. Αν προκύψει κάτι θα αναρτηθεί.

Αναμένουμε τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου και την πρόσκληση για συνεδρίαση του τρέχοντος μηνός την οποία προβλέπουμε ότι και αυτή θα αναβληθεί.

Η πρόσκληση:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Υπουργείο Οικονομικών και Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας: “H ΛΑΡΚΟ αλλάζει σελίδα”

Όπως ενημερώσαμε την Τετάρτη 1/2/2023, με ανακοίνωση του, το ΤΑΙΠΕΔ γνωστοποίησε ότι η ΛΑΡΚΟ “περνά” …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *