Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Δήμου Μακρακώμης το μεσημέρι, για να τους πιάσει στον ύπνο…

Έτσι άλλωστε έλεγαν κάποιοι ήταν στην αντιπολίτευση και σήμερα είναι στην συμπολίτευση για τις μεσημεριανές συνεδριάσεις και τότε έδιωχναν τους συμβούλους για να μην παραστούν… Αυτά είναι  όλα καταγεγραμμένα και διαφαίνεται οι  ανισόρροπες συμπεριφορές κάποιων.

Ένα από τα θέματα της συνεδρίασης, συγκεκριμένα το 8ο, αφορά τον χαρακτηρισμό της Σπερχειάδας ως Μαρτυρική Πόλη.

Υπογραμμίζουμε, ότι για την Κοινότητα Σπερχειάδας δεν έγινε η συνεδρίαση που είχε το συγκεκριμένο θέμα για να γνωμοδοτήσει στις ….. Και την δεύτερη ημέρα δεν καλέστηκαν μέλη που δεν είχαν πάει. Όσο για την Τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση, αναμένεται…

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας πρότεινε στις εισηγήσεις για το Συμβούλιο, μόνο τον εαυτό του να εκπροσωπήσει την Κοινότητα στην Επιτροπή για την διεκδίκηση. Μέχρι να έρθει αυτό το θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο, είχε περάσει ένας χρόνος… Όπως επίσης στην περσινή τιμητική εκδήλωση στις 18/6/2021 ο Πρόεδρος κατά τον χαιρετισμό του στον παλιό ερειπωμένο Άγιο Νικόλαο, όταν ρωτήθηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας «πες μας τώρα τι να κάνουμε για να χαρακτηριστεί η Σπερχειάδα Μαρτυρική Πόλη», ποια ήταν η απάντηση του; «Ξέρετε εσείς τι να κάνετε». Αφού λοιπόν οι άλλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και ο Πρόεδρος δεν τους λέει τι πρέπει να κάνουν, τότε τι σκοπό έχει στην Επιτροπή;;;

Δείτε το βίντεο:

Επίσης στο 3ο θέμα αναφέρεται η προβολή και διαφήμιση του Δήμου Μακρακώμης για το “ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022”. Μετά το άρθρο του www.fonografos.net ( αναδημοσίευση από την ΏΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ – δείτε εδώ) ξέσπασε ντόρος για τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις του Δήμου Μακρακώμης προς την διοργάνωση του Rally Acropolis 2021, γεγονός που ο Δήμος δεν έχει προς παρόν τακτοποιήσει. Και τώρα ο Δήμος «τρέχει» για το “ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022” χωρίς να έχει διευθετήσει τα περσινά αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά.

Και επιπλέον τι εννοεί ο Δήμος για διαφήμιση ότι θα κάνει δηλαδή;;; Θα δούμε τον Δήμο Μακρακώμης σε κάποιο αυτοκίνητο;
Ένα ακόμη θέμα, το 9ο αναφέρει την έγκριση έκδοσης τριμηνιαίου περιοδικού του Δήμου Μακρακώμης. Δηλαδή ο Δήμος Μακρακώμης θα «χρεώσει» τους δημότες με το κόστος του για να παρουσιάζονται τι; Τα όποια έργα που γίνονται, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος… Και αυτά θα τα πληρώνουν οι δημότες;; Και αν θέλει η παράταξη της Δημοτικής Αρχής να ενημερώσει όπως υποχρεούται, να το κάνει στην ιστοσελίδα – πανάκριβη των 20.000€, δεν κοστίζει ούτε 1.000€- του Δήμου Μακρακώμης.

Δείτε την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης:

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
για τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 και τις ισχύουσες διατάξεις “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας”, σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίασης του Συνεδριακού Κέντρου “Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα” στην Κοινότητα Σπερχειάδος την 26η Μαΐου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00΄ μ.μ. για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα αναφερόμενα στον κατωτέρω πίνακα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τους κατωτέρω τρόπους:
Α. μέσω φυσικής παρουσίας και
Β. μέσω τηλεδιάσκεψης, όσων Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Μακρακώμης το επιθυμούν.

Παρακαλούμε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Μακρακώμης που
επιθυμούν να συμμετέχουν στην συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, να το γνωστοποιήσουν
στην γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου μέσω αποστολής e-mail στο f.ntzounas@dimosmakrakomis.gov.gr έως την 25η Μαΐου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ. προκειμένου να τους αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για την σύνδεσή τους στην πλατφόρμα e:Presence.gov.gr

Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

1. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2022.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ 1ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

3. -ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
“ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022″” ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
-ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ
-ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ “ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022″”.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ 25 ΜW.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 4/2022 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ “ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΠΑΤΗΣ” ΠΕΡΙ ΨΗΦΙΣΗΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ – ΔΑΠΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

6. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΟΥ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΥΟ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΡΧΑΝΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

7. ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ – ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

8. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΟΛΗ – ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

9. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023

Διαβάστε στο fonografos.net τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων της Δευτέρας. Πατήστε ΕΔΩ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *