Breaking News

Συνελήφθη 37χρονος διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης – Είχε χακάρει τραπεζικούς λογαριασμούς

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων μετά από επισταμένες αναζητήσεις 37χρονος διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ρωσίας για διακεκριμένη κλοπή

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 27-11-2024 κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και επισταμένων ερευνών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής στην Βάρη, 37χρονος αλλοδαπός διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ρωσίας για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα ο 37χρονος, το έτος 2011 και ενεργώντας από κοινού με έτερους συνεργούς, διοχέτευσε κακόβουλο λογισμικό στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να αποκτήσει πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς εταιρειών και να πραγματοποιήσει αναλήψεις χρημάτων.

Από την εγκληματική του δράση ο 37χρονος υπολογίζεται ότι αποκόμισε χρηματικό όφελος άνω των 6  εκατομμυρίων Ρουβλιών Ρωσίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο ΠΑΣ Λαμία για τον Ανδρέα Σταματιάδη που έφυγε από την ζωή…

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Ανδρέα Σταματιάδη Τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *